GULDKEDJERÅN. En man blev slagen och rånad på sin guldkedja på tisdagsmorgonen i Vilunda av två maskerade män. Foto: mostphotos

Maskerade rånare på fri fot efter guldkedjerån i Väsby

Två maskerade gärningsmän slog och sparkade en annan man och stal en guldkedja i Vilunda i Upplands Väsby. Rånet inträffade på tisdagsmorgonen.

  • Publicerad 13:48, 12 mar 2019

Polisen fick larmet om rånet klockan 9.42 tisdagen. Två maskerade personer ska ha slagit och sparkat en man, stulit dennes guldkedja och sedan sprungit från brottsplatsen.

De beskrivs som mörkt klädda och med mössor/huvor för ansiktet. Rånet inträffade på Kavallerigatan, i stadsdelen Vilunda i Upplands Väsby.

Polisens hundpatrull spårade sedan mot Vilundahallen, men tappade spåret, skriver polisen på sin hemsida.

Mannen som blev utsatt för rånet har fått slag och sparkar mot kroppen och blödde från munnen. Han fördes till sjukhus för kontroll av skadorna.

Ingen person var vid lunchen ännu gripen för rånet. Polisen kommer nu att förhöra eventuella vittnen och gå igenom material från övervakningskameror.

Brand i garagelänga på Kavallerigatan

Nyheter En lövhög fattade eld - elden kunde begränsas Strax före klockan 13 på måndagen fick räddningstjänsten ett larm om brand i en garagelänga på Kavallerigatan i Upplands Väsby.måndag 20/5 16:55

Därför "snöar" det över hela Stockholm

Nyheter ✓Mängder av vitt ludd – här är förklaringen ✓Då maxas det enligt experten Våren har kommit till Stockholm men på marken ligger det ett vitt täcke. Här är svaret på vad det egentligen är som luddar.måndag 20/5 14:10
Stockholm Direkt