GULDKEDJERÅN. En man blev slagen och rånad på sin guldkedja på tisdagsmorgonen i Vilunda av två maskerade män. Foto: mostphotos

Maskerade rånare på fri fot efter guldkedjerån i Väsby

Två maskerade gärningsmän slog och sparkade en annan man och stal en guldkedja i Vilunda i Upplands Väsby. Rånet inträffade på tisdagsmorgonen.

  • Publicerad 13:48, 12 mar 2019

Polisen fick larmet om rånet klockan 9.42 tisdagen. Två maskerade personer ska ha slagit och sparkat en man, stulit dennes guldkedja och sedan sprungit från brottsplatsen.

De beskrivs som mörkt klädda och med mössor/huvor för ansiktet. Rånet inträffade på Kavallerigatan, i stadsdelen Vilunda i Upplands Väsby.

Polisens hundpatrull spårade sedan mot Vilundahallen, men tappade spåret, skriver polisen på sin hemsida.

Mannen som blev utsatt för rånet har fått slag och sparkar mot kroppen och blödde från munnen. Han fördes till sjukhus för kontroll av skadorna.

Ingen person var vid lunchen ännu gripen för rånet. Polisen kommer nu att förhöra eventuella vittnen och gå igenom material från övervakningskameror.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Fler nyheter i Vi i Väsby

Stark slutspurt grejade nytt kontrakt

Sport Grimsta AIK kvar i division 2 Det såg lite illa ut inför sluttampen och kvalstrecket var då oroväckande nära. Men Grimsta AIK spelade upp sig rejält mot slutet och klarar division 2-kontraktet med god marginal.fredag 22/3 17:00

Ungdomschefen: "Nav1 en bra plats"

Nyheter Satsar mer på gruppverksamhet som cv- och läxhjälp Den senaste tidens bråk och stök kring stationsområdet i Väsby har väl knappast undgått någon. I diskussionerna förekommer ofta ungdomshuset Nav1 i Messingen, vilket vissa menar drar till sig stökiga...fredag 22/3 11:15