Mässa för seniorer snart till Enköping

En mässa för Enköpingsbor som fyllt 55 arrangeras på Kompassen den 4 juni. Det är Sveriges största seniorevent som kommer till stan.

  • Publicerad 09:13, 10 maj 2018

News 55 arrangerar mässor runt om i hela Sverige, hela året utom i juli ordnar de mässor för äldre i en stad i taget.

21 mars var de i Västerås och snart kommer hela evenemanget till Enköping.

Företagets grundare Artur Ringart, känd från bland annat teve-sporten, håller i det som händer på scenen; det blir föreläsningar, paneldiskussioner och utställare.

Trio underhåller

Underhållningen står dels Enköpings egen Totte Wallin för, dels Peter Harryson och Bengt Magnusson, som sjunger visor och berättar.

Av Sveriges tio miljoner invånare är över tre miljoner 55-plus, påpekar Ringart.

News 55 är annars i första hand känt som en svensk nyhetskanal, huvudsakligen publicerad på Internet. Kanalen riktar in sig på nyheter för en publik från 55 år och uppåt, med fokus på seriösa nyheter. Företaget startades i juni 2015.

”Vi brukar alltid säga att vårt företag startade när Artur (Ringart) blev förbannad för snart tre år sedan. Orsaken till ilskan var att reklammarknaden inte brydde sig om människor i Arturs ålder”, förklarar företaget på sin webbsida.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.