En trafikolycka har inträffat på E4:an i höjd med Järva krog. Foto: Mostphotos

MC-förare död efter olycka på E4

En trafikolycka med en mc-förare inblandad inträffade på E4 i höjd med Järva krog under torsdagseftermiddagen.

  • Publicerad 14:57, 25 apr 2019

Olyckan inträffade strax efter klockan 14 på torsdagen. Enligt polisen ska en motorcyklist och en personbil har kolliderat på E4 i södergående riktning i höjd med Järva krog.

– Det är så jag vitt förstår ett allvarligt läge på platsen, säger Ola Österling vid Stockholmspolisens regionledningscentral.

Skadeläget är i nuläget oklart, enligt polisen. Men en stor insats pågår på platsen.

– Räddningstjänst och polis jobbar med att säkra platsen och att se till att händelsen utreds på ett riktigt sätt, säger Ola Österling.

Det är ännu oklart hur olyckan har gått till och om fler fordon är inblandade.

Men enligt polisen råder det kraftigt begränsad framkomlighet på platsen.

– Framkomligheten är begränsad förbi Järva krog. Men jag ser att två filer är öppna, dock med sänkt hastighet, säger Ola Österling.

Uppdatering 19.30

Enligt polisens hemsida avled mc-föraren, som var en kvinna, av skadorna. Anhöriga ska vara underrättade. Enligt polisen var det en lastbil, ingen personbil, som var inblandad i olyckan.

Fler nyheter i Vi i Väsby

Byggherrar klara för Väsby Entré

Nyheter Men Väsbys Bästa fortsatt kritiskt till projektet Nu har merparten av byggherrarna i Väsby Entré fått sina markanvisningsavtal godkända av kommunen. Men detaljplanen är ännu inte godkänd. Och Väsbys Bästa är kritiskt till projektet, som man menar...fredag 24/5 6:15

Kommunen bryter löfte om bastu

Nyheter Gåva till Finlands hundraårsjubileum dras tillbaka När Finland fyllde hundra år 2017 lovade kommunen att bygga en bastu vid Kairobadet. Men pengarna drogs tillbaka och nu bryts löftet till Väsbys 4 000 sverigefinländare.torsdag 23/5 16:13
Stockholm Direkt