En trafikolycka har inträffat på E4:an i höjd med Järva krog. Foto: Mostphotos

MC-förare död efter olycka på E4

En trafikolycka med en mc-förare inblandad inträffade på E4 i höjd med Järva krog under torsdagseftermiddagen.

  • Publicerad 14:57, 25 apr 2019

Olyckan inträffade strax efter klockan 14 på torsdagen. Enligt polisen ska en motorcyklist och en personbil har kolliderat på E4 i södergående riktning i höjd med Järva krog.

– Det är så jag vitt förstår ett allvarligt läge på platsen, säger Ola Österling vid Stockholmspolisens regionledningscentral.

Skadeläget är i nuläget oklart, enligt polisen. Men en stor insats pågår på platsen.

– Räddningstjänst och polis jobbar med att säkra platsen och att se till att händelsen utreds på ett riktigt sätt, säger Ola Österling.

Det är ännu oklart hur olyckan har gått till och om fler fordon är inblandade.

Men enligt polisen råder det kraftigt begränsad framkomlighet på platsen.

– Framkomligheten är begränsad förbi Järva krog. Men jag ser att två filer är öppna, dock med sänkt hastighet, säger Ola Österling.

Uppdatering 19.30

Enligt polisens hemsida avled mc-föraren, som var en kvinna, av skadorna. Anhöriga ska vara underrättade. Enligt polisen var det en lastbil, ingen personbil, som var inblandad i olyckan.

Fler nyheter i Vi i Väsby

Citybanan igång igen efter röklarm

Nyheter SL flaggar för förseningar och trängsel Rökutveckling i Citybanan gjorde att pendeltågstrafiken stoppades under onsdagen.onsdag 3/7 12:23

Tågluffa med SL-kortet i sommar

Nyheter Så upplever du norra länet med pendeln och tuben Allt fler väljer att skippa både flyg och bil för att istället resa med mer miljövänliga alternativ som tåg. Och vad passar väl då bättre än att semestra på hemmaplan, med de färdmedel som lyder...måndag 1/7 16:25

Totalstopp på E4:an efter olycka

Nyheter Lastbil blockerade vägen En olycka med en lastbil inträffade på E4:an vid trafikplats Rosersberg på måndagen.måndag 1/7 14:23
Stockholm Direkt