Foto: Wikimedia Commons

Mc-förare svårt skadad i olycka

Fördes till sjukhus med helikopter.

  • Publicerad 11:16, 22 jun 2020

Bålsta
Söndag, klockan 16.58.
Trafikolycka. På söndagseftermiddagen är fem motorcyklister ute och kör tillsammans på länsväg 263 i riktning mot Enköping. Man upptäcker att en person plötsligt saknas och åker därför tillbaka. Det visar sig att den saknade mc-föraren har kört av vägen vid Övergran. Föraren, en man i 30-årsåldern hemmahörande i Uppsala, är svårt skadad. Kamraterna ringer 112. Poliser som gör trafikkontroll befinner sig i närheten och gör livräddande åtgärder tills en ambulans kommer till platsen. Den skadade förs först med ambulans och till sist med helikopter till Akademiska sjuhuset i Uppsala. Anhöriga till den skadade mannen har underrättats. Han var på söndagen mycket kritiskt skadad. Polisen vet på måndagen inte i vilket tillstånd mannen är i. Vid olycksplatsen har det hittats en död räv och olyckan tros ha orsakats av att mc-föraren kört på räven.

Bålsta
Fredag, klockan 01.40.
MIsshandel. Natten till fredagen påträffar en väktare två misshandlade personer vid jänvägsstationen i Bålsta. Polisen griper sedan en man i 20-årsåldern på platsen. Mannen är hemmahörande i Bålsta och tidigare känd av polisen. Han är nu anhållen för brottet som rubriceras antingen som grov misshandel eller rån. De två misshandlade personerna är män, den ena i 60-årsåldern, den andra i 45-årsåldern.

Bålsta
Onsdag till söndag.
Stöld. Någon gång mellan onsdag och söndag har det färsvunnit en robotgräsklippare från Täljstensvägen i Bålsta. Robotgräklipparen är grön, av märket Bosch, och har ett värde av 14 000 kronor.

Sommarstängt

Under juli månad är kontoret stängt. Vi är tillbaka den 3 augusti. Nästa tidning utkommer den 7 augusti.söndag 5/7 7:46

Bålsta/Upplands-BroDirekt starkare i höst

Bålsta/Upplands-BroDirekt blir starkare efter en historisk medieaffär. – Om vi kan bygga upp det här på ett smart och lönsamt sätt får vi mer resurser till att satsa på bättre lokaljournalistik, och...fredag 3/7 9:32

Sport

    Senaste numret

    Bålstabladet
    Stockholm Direkt