Tjuvkik. Så här kommer den nya renoverade restaurangen se ut när den öppnar igen. Foto: McDonalds

McDonalds i Liljeholmen får bordsservering

McDonalds i Liljeholmen centrum stängdes igen nyligen. Men snart öppnar man igen. Just nu pågår ett ansiktslyft och en konceptuell förändring av restaurangen.

  • Publicerad 21:00, 8 nov 2018

Det är som en del i ett nytt koncept för hela kedjan nationellt som restaurangen i Liljeholmen får ett nytt upplägg, när det kommer till hur hamburgarna serveras. När man öppnar på nytt efter renoveringen på fredag 16 november så är det med bordsservering istället för servering i kassan. Dessutom tillagas maten efter beställning, som sker via digitala beställningsapparater.

– Vi ser att våra gästers smakpreferenser utvecklas och för att kunna fortsätta att tillfredsställa våra gästers behov så behöver vi också förändras. Genom att bygga om köket och uppdatera de digitala systemen i restaurangen kommer vi kunna servera våra gäster ännu godare burgare som tillagas direkt på beställning, säger André Singh, franchisetagare för McDonald’s Liljeholmen i ett pressmeddelande.

Två McDonalds stänger i City

Till 2020 har kedjan som ambition att samtliga restauranger i Sverige ska ha infört det nya systemet med bordsservering och digital beställning.

– Bordsservering ger gästerna en ännu bättre upplevelse. Jag är mycket glad över att kunna införa det här systemet på min restaurang i Liljeholmen, säger André Singh.

Här var det stängt. Men bara en vecka till. Foto: Hampus Jarnlo

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Nu får SL:s biljettkontrollanter kroppskameror

Nyheter På fredag inleds ett första försök Nu utrustas även SL:s biljettkontrollanter med kroppsburna kameror. Syftet är, enligt SL, att minska hot och våldssituationer – men även ha tydliga bevis vid överklaganden.måndag 19/11 20:10

Mystisk fiskrens förbryllar i Gubbängen

Nyheter Stadsdelen: "Vi kommer inte göra något åt saken" Nära Gubbängens IP gjorde en person på hundpromenad en udda upptäckt. En större mängd fiskrens låg dumpad i skogen.måndag 19/11 16:30