Ove Stenbergs bil stod parkerad ovanför den lilla muren, men puttades ner på gräsmattan. Därefter körde den andra bilen upp på Ove Stenbergs bil. Foto: Redaktionen

Mejade staket i Kårsta – hamnade ovanpå en annan bil

En tomt i Kårsta fick oväntat besök natten mot söndagen.

  • Publicerad 15:54, 30 okt 2017

Natten mellan i lördag och i söndag, klockan 02.52, fick en tomt i Kårsta oväntat besök.

– Jag vaknade på natten och hörde en bil stå och slira utanför, så gick jag ut med en granne och hittade en förare i bilen – som kört in på min tomt, puttat min bil från min parkeringsplats så att den åkt ner för en liten mur och hamnat ovanpå min bil. Han var ganska berusad, säger Ove Stenberg, boende i området.

– Vi ringde polisen och de kom efter 20-25 minuter med ambulans som konstaterade att det inte var några skador.

Bilisten blåste positivt på alkomätaren.

Ove Stenbergs första tanke var att någon stulit hans bli och var på väg att åka iväg med den.

– Det var min första tanke. Annars var det en ganska bisarr syn. Men det var aldrig hotfullt eller så, och föraren har bett om ursäkt.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Trafikolycka i Täby - en till sjukhus

Nyheter "Vi kommer utreda" En kvinna fördes till sjukhus tidigare under fredagen efter att ha blivit träffad av en backspegel från en lastbil. Händelsen inträffade i Täby Kyrkby.torsdag 21/6 15:10