Melloband samsas med minister

Enköpings kommun och Enköpings hyresbostäder arrangerar Västerledsdagen den 18 augusti. Det blir en dag för hela familjen med aktiviteter och uppträdanden.

  • Publicerad 17:54, 8 aug 2018

Bland gästerna märks bland annat bandet Panetoz, som varit med i Melodifestivalen, och finansmarknads- och konsumentministern Per Bolund (MP).

Dagen innehåller två delar. Mellan klockan 12 och 18 är det olika aktiviteter på området och från klockan 18 är det artistuppträdanden.

– Västerleden är ett fantastiskt område och det ska bli kul att bjuda in hela Enköping till området! Det finns en positiv energi i området och jag hoppas att många kommer den här dagen, säger Klara Eriksson, föreningslivsutvecklare Enköpings kommun, i ett uttalande på kommunens hemsida.

Sedan en tid tillbaka har Enköpings kommun, Enköpings hyresbostäder tillsammans med föreningslivet anordnat olika aktiviteter i området. Västerledsdagen blir startskottet för höstens utbud av aktiviteter på Västerleden.

– Det har varit riktigt roligt att samarbeta med föreningslivet och kommunen i planeringen av Västerledsdagen. Vi önskar att dagen blir ett rejält startskott för en fartfylld höst med flera aktiviteter, säger Emelie Lidman, projektledare Enköpings hyresbostäder, i ett uttalande på kommunens hemsida.

Västerledsdagen

Mer information om Västerledsdagen och programmet finns på nätet:

enkoping.se/vasterledsdagen

Nytt projekt ska öka läsförståelsen

Nyheter Nytt bokprojekt i Enköping har en förhoppning om att öka läsförståelsen och väcka läslusten hos kommunens skolelever.lördag 20/4 7:54