Melloband samsas med minister

Enköpings kommun och Enköpings hyresbostäder arrangerar Västerledsdagen den 18 augusti. Det blir en dag för hela familjen med aktiviteter och uppträdanden.

  • Publicerad 17:54, 8 aug 2018

Bland gästerna märks bland annat bandet Panetoz, som varit med i Melodifestivalen, och finansmarknads- och konsumentministern Per Bolund (MP).

Dagen innehåller två delar. Mellan klockan 12 och 18 är det olika aktiviteter på området och från klockan 18 är det artistuppträdanden.

– Västerleden är ett fantastiskt område och det ska bli kul att bjuda in hela Enköping till området! Det finns en positiv energi i området och jag hoppas att många kommer den här dagen, säger Klara Eriksson, föreningslivsutvecklare Enköpings kommun, i ett uttalande på kommunens hemsida.

Sedan en tid tillbaka har Enköpings kommun, Enköpings hyresbostäder tillsammans med föreningslivet anordnat olika aktiviteter i området. Västerledsdagen blir startskottet för höstens utbud av aktiviteter på Västerleden.

– Det har varit riktigt roligt att samarbeta med föreningslivet och kommunen i planeringen av Västerledsdagen. Vi önskar att dagen blir ett rejält startskott för en fartfylld höst med flera aktiviteter, säger Emelie Lidman, projektledare Enköpings hyresbostäder, i ett uttalande på kommunens hemsida.

Västerledsdagen

Mer information om Västerledsdagen och programmet finns på nätet:

enkoping.se/vasterledsdagen

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Polisen om knarket: "Vi jobbar effektivt"

Nyheter Enköping har fler anmälda narkotikabrott än andra kommuner. Det innebär inte att det finns mer knark här, enligt Lars Jansson, lokalpolisområdeschef. – Det beror på att vi är mer effektiva, säger han.fredag 19/10 15:10

Dator och guld stals vid inbrott

Nyheter Inbrott i fritidshus i Fjärdhundra.fredag 19/10 10:56