Melloband samsas med minister

Enköpings kommun och Enköpings hyresbostäder arrangerar Västerledsdagen den 18 augusti. Det blir en dag för hela familjen med aktiviteter och uppträdanden.

  • Publicerad 17:54, 8 aug 2018

Bland gästerna märks bland annat bandet Panetoz, som varit med i Melodifestivalen, och finansmarknads- och konsumentministern Per Bolund (MP).

Dagen innehåller två delar. Mellan klockan 12 och 18 är det olika aktiviteter på området och från klockan 18 är det artistuppträdanden.

– Västerleden är ett fantastiskt område och det ska bli kul att bjuda in hela Enköping till området! Det finns en positiv energi i området och jag hoppas att många kommer den här dagen, säger Klara Eriksson, föreningslivsutvecklare Enköpings kommun, i ett uttalande på kommunens hemsida.

Sedan en tid tillbaka har Enköpings kommun, Enköpings hyresbostäder tillsammans med föreningslivet anordnat olika aktiviteter i området. Västerledsdagen blir startskottet för höstens utbud av aktiviteter på Västerleden.

– Det har varit riktigt roligt att samarbeta med föreningslivet och kommunen i planeringen av Västerledsdagen. Vi önskar att dagen blir ett rejält startskott för en fartfylld höst med flera aktiviteter, säger Emelie Lidman, projektledare Enköpings hyresbostäder, i ett uttalande på kommunens hemsida.

Västerledsdagen

Mer information om Västerledsdagen och programmet finns på nätet:

enkoping.se/vasterledsdagen

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Grannslagsmål slutade med ambulansfärd

Nyheter Två grannar i kommunens västra delar började bråka på onsdagskvällen. En man och en kvinna har anmält varandra för misshandel.torsdag 17/1 11:24

Experten tipsar – så håller du värmen

Nyheter Kylan är här! Såhär klär du dig bäst för att hålla värmen, enligt generalmajor Karl Engelbrektsson.torsdag 17/1 10:31