Godisråtta. Anton Hagman var i Enköping för att spela in ett inslag till Mello. Foto: Fredrik Gustafsson

Mellokändis spelade in i Enköping

Mellokändisen Anton Hagman, som i år deltar för andra gången i Melodifestivalen, var i veckan i Enköping.

  • Publicerad 14:15, 11 feb 2019

Svt ringde i fredags och frågade om de fick komma förbi.

Artisten och Melloaktuella Anton Hagman var under måndagsförmiddagen på plats i Enköping – för att handla godis.

Nja, inte enbart.
Han och ett följe av kamerateam och producent var på plats på Godisgallerian för att spela in ett inslag som ska sändas inför Anton Hagmans medverkan i Melodifestivalen.

– Det var lite kul. Svt ringde i fredags och frågade om de fick komma förbi och filma lite i vår butik. Det är klart de fick, säger Mårten Lindell, som driver Godisgallerian tillsammans med sin hustru Anneli.

Inte långt hemifrån


Anton Hagman är med i Melodifestivalen för andra gången. Första gången han medverkade var 2017 med låten "Kiss You Goodbye" och slutade då på tiondeplats i finalen. Dessförinnan slog han igenom på Youtube. Och Enköping passerar västeråsaren ofta.

– Det här är inte långt hemifrån. Jag åker förbi här varje dag på väg till Stockholm, säger Anton Hagman med två jättepåsar godis i händerna.

Tävlar i Lidköping
 

Anton kommer att delta i den sista deltävlingen i årets Melodifestival som avgörs i Lidköping. Han tävlar med låten "Känner dig" som han skrivit tillsammans med Gusten Dahlqvist, Oliver Forsmark och Jakob Hjulström.Tävlingen sänds den 23 februari.