Coach. Han ska motivera företagare på Bro Park. Foto: Pressfoto

Mental coach ska motivera företagare

Charlotte Kallas mentala coach, Thomas Nilsson, kommer till Bro Park för att prata om prestation och motivation.

  • Publicerad 16:12, 25 jan 2018

Att sätta mål, vidmakthålla motivation och att utvärdera det du gör, det är nyckelorden under Thomas Nilssons föreläsning på Bro Park. Han är den som peppar skidstjärnan Charlotte Kalla, men under Buzzaars Frukostboozt den 2 februari ska han motivera företagare.

– Det ska bli spännande och intressant. Det är alltid trevligt träffa företagare och få feedback på mina tankar om hur man kan arbeta kort- och långsiktigt för att nå sina mål och drömmar. Eftersom jag också arbetar med elit­idrottare så kommer jag att ge några exempel på vad vi som inte idrottar på nationell och internationell toppnivå har att lära av dem som gör det och lyckas, säger Thomas Nilsson.

Han är legitimerad psykolog som samarbetar mycket med företag, organisationer och elitidrottare, och han är en flitigt anlitad föreläsare.

Skapar nätverk

– Det vi ska fokusera på under föreläsningen är ett samtal kring det vi faktiskt vet om hur man kan arbeta systematiskt, med hjälp av den forskning som finns, för att vidmakthålla sin motivation för att öka sina möjligheter att nå sina uppsatta mål, säger Thomas Nilsson.

Buzzaar Network som anordnar föreläsningen är ett nätverk skapat av ett gäng företagare från Bålsta. De startade sina frukostboozts på Bro Park hösten 2016.

Fokus på nätverk

– Vi vill inte se kommungränsen emellan oss, säger Torbjörn Forsström, en av grundarna av Buzzaar.

Under deras frukostboozts ligger mycket fokus på att träffa nya människor och skapa nätverk. Efter föreläsningarna hålls även workshops.

– Det har givit att företag i Upplands-Bro och Bålsta har börjat göra affärer med varandra, säger Torbjörn Forsström.

Han ser fram emot Thomas Nilssons föreläsning.

– Det här ger oss jättemycket energi. Det kommer att bli intressant att lyssna på.

Anmälan görs på buzzaar.se.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Elever bjöd in förintelseöverlevare

När eleverna på Fridegårdsgymnasiet läste Hédi Frieds bok ville eleverna bestämde de sig för att bjuda in henne. Det slutade med en föreläsning av Hédis syster Livia kom till skolan.onsdag 23/5 13:05

Samir och Viktor till Håbo

Melodifestivalen. Där har ni den kanske främsta gemensamma nämnaren mellan två olika artistbesök i Håb i sommar.tisdag 22/5 16:50

Senaste numret

Bålstabladet