Många kanoner kostar kulor. Foto: Mostphotos

Miljonsmäll för nya skidspåret

Det kostar att få bra glid. Det nya stora konstsnöspåret i Söderort blir dyrare. Väldigt mycket dyrare.

  • Publicerad 15:57, 5 okt 2018

Två kilometer och 17 snökanoner: konstsnöspåret i Ågesta friluftsområde är en segdragen historia med dålig valla. Men i början av september satte man äntligen igång efter åratal av snack, även om det är tveksamt om det blir klart innan den kommande säsongen är över.

Nu visar det sig att idrottsförvaltningen räknat lite lågt. Istället för de tänkta 30 miljoner kronorna, kommer spåret nu att gå loss på 42 miljoner skattekronor. Varför det blir så, är svårt att säga enligt förvaltningen. Men så blir det.

Nytt konstsnöspår kan dröja till nästa vinter

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Grönblått eller blågrönt – vad gäller?

Nyheter Var med och rösta! Stockholms nya styre har presenterat sig självt som grönblått – men hur viktig är egentligen färgordningen? Trafikborgarrådet Daniel Helldén (MP) är tydlig med att det är grönblått som gäller....tisdag 16/10 16:54

Stort bygge vid Telefonplan står helt still

Nyheter Miljögifter försenar bostäder Kobran står stilla: på grund av miljögifter i marken har ett stort bostadsbygge vid Telefonplan stannat av. Nu räknar man med ett års försening.tisdag 16/10 16:07