Foto: Wikimedia Commons

Minderårig pojke knivskuren i Bålsta

Gärningsmannen är jämnårig.

  • Publicerad 10:12, 19 dec 2018

Bålsta
Tisdag den 18 december
Klockan 16.05
Mordförsök. En minderårig pojke blev vid 16-tiden knivskuren i buken. Händelsen inträffade i höjd med Kalmarleden i Bålsta. Pojken fördes med ambulans till sjukhus med okända skador. Polisen jobbar just nu med utredningsåtgärder såsom bland annat informationsinhämtning och vittnesförhör. En misstänkt gärningsman, även det en minderårig pojke, har lokaliserats och gripits i närområdet. Brottsrubriceringen är försök till mord.

Myranområdet, Enköping
Tisdag den 18 december
Klockan 12.00
Ringa stöld. Vid lunchtid på tisdagen tog en 14-åring med sig en smörgås från Ica Maxi och passerade kassan utan att betala. Detta observerades av en butikskontrollant och 14-åringen överlämnades till vårdnadshavarna. Smörgåsen hade ett värde av 42 kronor.

Centrala Enköping
Tisdag den 18 december
Klockan 15.30
Ringa stöld. På tisdagseftermiddagen plockade en 13-årig pojke på sig två chokladkakor inne på Ica Stjärnköp och gick förbi kassan utan att betala. Detta upptäcktes och pojken är nu misstänkt för ringa stöld.

Stenvretens industriområde, Enköping
Tisdag den 18 december
Klockan 19.50
Smitning från olycksplats. På tisdagskvällen observerade personalen på ett företag hur en mörk bil sladdade omkring på Stenvretens industriområde. Man hörde en smäll i väggen på lokalen och såg sedan hur det uppstått en buckla i den korrugerade plåten. Bilen var då försvunnen från platsen.

Mordryktet stämmer inte

Nyheter Mordryktet som spridit sig i Enköping det senaste dagarna dementeras nu av polisen. – Ryktet stämmer inte, säger Rickeborn på Enköpingspolisen.onsdag 19/6 10:12