Foto: Wikimedia Commons

Minderårig pojke knivskuren i Bålsta

Gärningsmannen är jämnårig.

  • Publicerad 10:12, 19 dec 2018

Bålsta
Tisdag den 18 december
Klockan 16.05
Mordförsök. En minderårig pojke blev vid 16-tiden knivskuren i buken. Händelsen inträffade i höjd med Kalmarleden i Bålsta. Pojken fördes med ambulans till sjukhus med okända skador. Polisen jobbar just nu med utredningsåtgärder såsom bland annat informationsinhämtning och vittnesförhör. En misstänkt gärningsman, även det en minderårig pojke, har lokaliserats och gripits i närområdet. Brottsrubriceringen är försök till mord.

Myranområdet, Enköping
Tisdag den 18 december
Klockan 12.00
Ringa stöld. Vid lunchtid på tisdagen tog en 14-åring med sig en smörgås från Ica Maxi och passerade kassan utan att betala. Detta observerades av en butikskontrollant och 14-åringen överlämnades till vårdnadshavarna. Smörgåsen hade ett värde av 42 kronor.

Centrala Enköping
Tisdag den 18 december
Klockan 15.30
Ringa stöld. På tisdagseftermiddagen plockade en 13-årig pojke på sig två chokladkakor inne på Ica Stjärnköp och gick förbi kassan utan att betala. Detta upptäcktes och pojken är nu misstänkt för ringa stöld.

Stenvretens industriområde, Enköping
Tisdag den 18 december
Klockan 19.50
Smitning från olycksplats. På tisdagskvällen observerade personalen på ett företag hur en mörk bil sladdade omkring på Stenvretens industriområde. Man hörde en smäll i väggen på lokalen och såg sedan hur det uppstått en buckla i den korrugerade plåten. Bilen var då försvunnen från platsen.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Inte fulast i Sverige i alla fall

Nyheter De omstridda höghusen på Korsängen är inte fulast i Sverige. Det är "Rostlådan" i Malmö.torsdag 21/3 14:45

Blåljusnyheter; stölder, inbrott och bilolyckor

Nyheter De senaste dagarna har få grova brott noterats i polisens händelseblock. Däremot flera små. Stöld av en GPS till ett högt värde kan dock knappast räknas som litet brott.torsdag 21/3 11:27