Foto: Mostphotos

Minderårig rånad av cyklist

Polis vill ha in tips om en händelse i Galgvreten på måndagseftermiddagen. Då rånades en minderårig pojke av en cyklist.

  • Publicerad 09:59, 29 maj 2018

Måndag kl 16

Galgvreten

Rån. En minderårig pojke (dvs under 15 år) överfölls och rånades på sin väska under måndagseftermiddagen. Pojkens cykel sparkades omkull innan rånaren flydde från platsen på sin egen cykel. I nuläget finns ingen misstänkt för dådet.

Onsdag-måndag (anmält måndag)

Grillby

Inbrott. Kontanter och annat gods stals vid ett inbrott på Villagatan i Grillby. Gärningsmännen tog sig in genom att bryta upp ett fönster.

Helgen (anmält måndag)

Gulmåragatan

Inbrott. Medan de boende var bortresta tog sig okända gärningsmän in i en bostada på Gulmåragatan genom att bryta upp ett fönster på altanen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Polisen om knarket: "Vi jobbar effektivt"

Nyheter Enköping har fler anmälda narkotikabrott än andra kommuner. Det innebär inte att det finns mer knark här, enligt Lars Jansson, lokalpolisområdeschef. – Det beror på att vi är mer effektiva, säger han.fredag 19/10 15:10

Dator och guld stals vid inbrott

Nyheter Inbrott i fritidshus i Fjärdhundra.fredag 19/10 10:56