Foto: Mostphotos

Minderårig rånad av cyklist

Polis vill ha in tips om en händelse i Galgvreten på måndagseftermiddagen. Då rånades en minderårig pojke av en cyklist.

  • Publicerad 09:59, 29 maj 2018

Måndag kl 16

Galgvreten

Rån. En minderårig pojke (dvs under 15 år) överfölls och rånades på sin väska under måndagseftermiddagen. Pojkens cykel sparkades omkull innan rånaren flydde från platsen på sin egen cykel. I nuläget finns ingen misstänkt för dådet.

Onsdag-måndag (anmält måndag)

Grillby

Inbrott. Kontanter och annat gods stals vid ett inbrott på Villagatan i Grillby. Gärningsmännen tog sig in genom att bryta upp ett fönster.

Helgen (anmält måndag)

Gulmåragatan

Inbrott. Medan de boende var bortresta tog sig okända gärningsmän in i en bostada på Gulmåragatan genom att bryta upp ett fönster på altanen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Blåljus, onsdag: stök och stölder

Nyheter En man var stökig i Klosterparken. Två stal plånbok och tömde kontot. En åkte fast med stulna matvaror. Där är onsdagens blåljus i korthet.torsdag 21/6 10:06

Players-rånarna fast – har erkänt

Nyheter De två unga män som rånade puben Players Inn för en månad sedan är fast och har erkänt. – Det känns bra, skönt att få ett avslut, en lättnad för oss alla, säger ägaren Anders Thool.torsdag 21/6 9:52