Rån. En minderårig person blev hotad och rånades på sin vinterjacka i Tibble. Foto: Leif Oldenburg

Minderårig rånad på jacka i Tibble

Flera personer hotade och rånade en minderårig person på dennes vinterjacka under lördagskvällen. Ingen ska ännu ha gripits för rånet.

  • Publicerad 10:41, 11 feb 2019

På lördagskvällen, strax innan klockan 19, ska en minderårig person ha blivit knuffad vid Tibble station. Flera gärningspersoner ska ha verbalt hotat personen och stulit hens vinterjacka.

– Tyvärr ser vi detta i hela länet, man stjäl dyra jackor och mobiltelefoner genom att sluta upp runt jämnåriga. Det är inte schysst och jättejobbigt för den som blir utsatt, säger Eva Nilsson på polisens ledningscentral.

Personen som rånades ska inte ha blivit fysiskt skadad, och polisen kom till platsen för att söka efter gärningspersonerna.

– Än så länge är ingen är gripen, men man jobbar med ärendet, säger Eva Nilsson.

Hultsfred riktar stark kritik mot Täby

Nyheter ”Lurade samhällets mest utsatta" I ett brev till Täby kommun riktar Hultsfreds kommun hård kritik till kommunen. De menar att Täby lurat en flyktingfamilj att flytta från kommunen till just Hultsfred.torsdag 18/4 16:54

Nu är padelbanorna klara i Täby park

Nyheter BILDER: Så här ser det ut på platsen På den annars oanvända grönytan i Täby park lyser nu det gröna konstgräset. Idag öppnade Norrorts första padelbanor – utomhus.torsdag 18/4 16:47