Rån. En minderårig person blev hotad och rånades på sin vinterjacka i Tibble. Foto: Leif Oldenburg

Minderårig rånad på jacka i Tibble

Flera personer hotade och rånade en minderårig person på dennes vinterjacka under lördagskvällen. Ingen ska ännu ha gripits för rånet.

  • Publicerad 10:41, 11 feb 2019

På lördagskvällen, strax innan klockan 19, ska en minderårig person ha blivit knuffad vid Tibble station. Flera gärningspersoner ska ha verbalt hotat personen och stulit hens vinterjacka.

– Tyvärr ser vi detta i hela länet, man stjäl dyra jackor och mobiltelefoner genom att sluta upp runt jämnåriga. Det är inte schysst och jättejobbigt för den som blir utsatt, säger Eva Nilsson på polisens ledningscentral.

Personen som rånades ska inte ha blivit fysiskt skadad, och polisen kom till platsen för att söka efter gärningspersonerna.

– Än så länge är ingen är gripen, men man jobbar med ärendet, säger Eva Nilsson.

Vittne stoppade rattfyllerist – tog bilnycklarna

Nyheter Föraren körde vårdslöst i Täby Ett vittne grep in och stoppade en förare efter vårdslös körning på en parkering.onsdag 10/7 13:53

Klart: Kommunen får ha kvar Nova-lokalen

Nyheter Blir inget klättercenter Nu står det klart att kommunen får fortsätta hyra Novas nuvarande lokaler på Tellusvägen – åtminstone ett år till. Planen är att ha idrott och kultur för grundskoleelever där.fredag 5/7 15:00
Stockholm Direkt