Rån. En minderårig person blev hotad och rånades på sin vinterjacka i Tibble. Foto: Leif Oldenburg

Minderårig rånad på jacka i Tibble

Flera personer hotade och rånade en minderårig person på dennes vinterjacka under lördagskvällen. Ingen ska ännu ha gripits för rånet.

  • Publicerad 10:41, 11 feb 2019

På lördagskvällen, strax innan klockan 19, ska en minderårig person ha blivit knuffad vid Tibble station. Flera gärningspersoner ska ha verbalt hotat personen och stulit hens vinterjacka.

– Tyvärr ser vi detta i hela länet, man stjäl dyra jackor och mobiltelefoner genom att sluta upp runt jämnåriga. Det är inte schysst och jättejobbigt för den som blir utsatt, säger Eva Nilsson på polisens ledningscentral.

Personen som rånades ska inte ha blivit fysiskt skadad, och polisen kom till platsen för att söka efter gärningspersonerna.

– Än så länge är ingen är gripen, men man jobbar med ärendet, säger Eva Nilsson.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Efter snöröjningskaoset i Täby – politikerna kräver bättring

Nyheter Tusentals felanmälningar har kommit in Under denna säsong har över 2300 felanmälningar gjort på vinterväghållningen. Nu kräver styrande politiker att Peab, som sköter snöröjningen, bättrar sig.fredag 15/2 16:40

Oro på Norrortsstall efter dödlig hästsmitta

Nyheter "Det är en katastrof det som har hänt" Det dödliga hästviruset som drabbat en ridskola i Åkersberga tycks ännu inte ha spridits till grannkommunerna. Men oron är stor på många stall.fredag 15/2 16:30