Foto: Mostphotos

Misshandel i Hummelsta, nytt garageinbrott i Fjärdhundra

För en gångs skull har brotten i helgen till stor del skett i kransorter. I Hummelsta misshandlades en man. I Fjärdhundra gjordes ett nytt garageinbrott och vad de figurer tänkte på som satte igång vattnet utomhus på en sommarstuga där kan vi väl fundera lite över...

  • Publicerad 08:06, 2 apr 2018

Söndag 2300

Hummelsta

Olaga hot, misshandel. En 20-åring gav sig under söndagskvällen på en jämnårig man i Hummelsta. Enligt anmälan ska han ha hotat och slagit mot huvudet på ett sätt som orsakat smärta och yrsel. Den misstänkte efterlystes och söktes under natten. Han togs av polis, greps och fördes till Uppsala.

Den slagne bor i Enköpings kommun, den misstänkte i en angränsande kommun.

Söndag kväll

Åsundavägen Enköping

Skadegörelse på personbil. Någon har gjort åverkan på en personbil som stod parkerad på Åsundavägen. När bilägaren skuille hämta sin bil var det repor gjorda på bilens sidofönster.

Fjärdhundra

I helgen

Skadegörelse. Dt finns dumma brott och det finns riktigt dumma brott. Den senare arten stod okända gärningspersoner för i helgen. De har öppnat en vattenkran på en sommarstuga och låtit den spruta ut så mycket vatten att det blivit vattenskador på både vägg och altan.

Lördag-Söndag

Fjärdhundra

Inbrott i garage. Garageägare i Fjärdhundra, var på er vakt. Under fredagen gjordes ett garageinbrott och under lördag/söndag gjordes ytterligare ett. I det första fallet klipptes ett hänglås upp, i det senare tog sig okända in i garaget genom att Okänd knacka bort sprintarna till låset.

I dagsläget ser polis dock inget samband mellan dåden.

Vid fredagens inbrott stals kompressor, svetsar, tuber, verktyg och högtalare, I nuläget är ej fastställt vad som stals vid det senare inbrottet.

Oklart vid anmälningstillfället om något saknas från garaget

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fyra bilar - fyra brott (och två var Saabar)

Nyheter Många brott har direkt koppling till fordon. Fyra sådana noterades i Enköping under lördagen och natten mot söndagen.söndag 8/7 8:19