Foto: Mostphotos

Misshandel och en massa drogbrott

Åter har en misshandel skett på Mansängen. Och åter tas Bålstabor med droger i sig eller på sig. Här är helgens Bålljusrapport.

  • Publicerad 10:45, 26 jan 2020

Natten mellan lördag och söndag.

Mansängen.

Misshandel. En Bålstabo har blivit utsatt för misshandel och grovt olaga hot. En person har slagit offret med knytnäve i ansiktet och huvudet, vilket gav synliga skador. Han har även utsatts för verbala hot som förstärkts då gärningsmännen uppvisat ett vapenliknande föremål.

Söndag kl 00:51.

Mansängen.

Drogbrott. En kvinna i 40-årsåldern blev under natten till söndag misstänkt för narkotikabrott innehav, narkotikabrott bruk och brott mot vapenlagen. Misstänkt narkotiskt preparat och spray som faller under vapenlagen beslagtogs.

Lördag kl 19:14.

Kalmarsandsvägen.

Drogbrott. En man i 25-årsåldern försökte slita sig från en patrull som skulle kontrollera om han hade droger på sig fick snabbt ge upp sina försök att komma därifrån. Det visade sig att misstankarna sannolikt var riktiga, mannen hade narkotiskt preparat på sig som misstänks vara hasch och kokain. Han är nu misstänkt för narkotikabrott innehav och narkotikabrott överlåtelse i försäljningssyfte.

Samtidigt kollades tre andra män i 30 till 35-årsåldern. De är misstänkta för att ha använt narkotika. En av dem hade även ett föremål på sig som faller under knivlagen enligt de misstankar som poolisen har.

Lördag 19:30.

Kalmarsandsvägen.

Vapenbrott. En man blev på lördagskvällen misstänkt för brott mot vapenlagen på grund av den spray som han bar med sig.

Lördag 22:27.

Centrumstråket.

Drogbrott. På lördagskvällen blev en man i 20-årsåldern misstänkt för att ha använt narkotika.

Natten mellan fredag-lördag

Videvägen

Smitning Parkeringsskada.

Någon har skrapat och repat högersidan på en bil som stod parkerad på Videvägen under natten mellan fredag och lördag.

Senaste numret

Bålstabladet
Stockholm Direkt