Foto: Wikimedia Commons

Misshandel och mordbrand

De senaste polisrapporterna.

  • Publicerad 11:16, 5 nov 2018

Lillsidan, Enköping
Fredag 2 november
Inbrott. Någon mellan torsdag kväll och fredag eftermiddag har det varit inbrott i en lägenhet på Stenfalksgränd. En boende som hade varit borta kom hem och upptäckte att dörren stod olåst. Bland annat saknades alla skor och kläder från lägenheten. Platsen har spärrats av för teknisk undersökning.

Centrala Enköping
Fredag 2 november
Skadegörelse. På fredagen upptäcktes det att två rutor krossats på en bil parkerad på Bangårdsgatan. Ingenting är stulet från bilen.

Centrala Enköping
Fredag 2 november
Klockan 21.00
Misshandel. Vid 21-tiden på fredagen har en man angripit en annan man med grovt våld på Linbanegatan. Gärningen ska ha skett i samband med en fest i en lägenhet. En man i 20-årsåldern har gripits misstänkt för grov misshandel. Offret, en man i 40-årsåldern, fick köras med ambulans till Enköpings lasarett.

Örsundsbro
Lördag 3 november
Klockan 02.25
Mordbrand. Natten mot lördagen ska någon ha tänt eld på en personbil på Industrivägen i Örsundsbro. Branden spred sig sedan till en buss och till en byggnad. Platsen har spärrats av för teknisk undersökning.

Centrala Enköping
Lördag 3 november
Klockan 11.00
Rattfylleri. På lördagsförmiddagen stoppar polisen en bil på Bergsgatan. Föraren, en man i 40-årsåldern, får göra en blåskontroll som visar att han har alkohol i kroppen. Mannen är inte skriven i Enköping.

Märsön
Lördag 3 november
Stöld. På lördagen upptäcker man att en båtmotor försvunnit från en båt på Märsön. Motorn har varit fastlåst i en båt. Det är en svart båtmotor av märket Mercury, som ska ha ett värde av 41 000 kronor.

Centrala Enköping
Fredag 2 november
Missbruk av urkund. På fredagskvällen vid 21-tiden försöker en ung man komma in på krogen genom att använda en legitimation som tillhör en annan person.

Stockholmsvägen, Enköping
Söndag 4 november
Olovlig körning. Vid 20-tiden på söndagskvällen stoppade polisen en bil på Stockholmsvägen. Föraren, en man i 30-årsåldern, saknade körkort. Han påstod att han hade ett utländskt körkort som han hade tappat bort. Polisen har ingen möjlighet att kontrollera sanningen i det påståendet och mannen, som är hemmahörande i Enköping, är därför misstänkt för olovlig körning.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

En rulltrappa från att ha noll?

Nyheter Kortkrönika Jag hörde för ett tag sedan en podcast med fotbollsoraklet Erik Niva. Han berättade att han som barn, i norrländska Malmberget, hade en och en halv timmes bilresa till närmaste rulltrappa. Jag...fredag 22/3 9:38