Ingen gripen. Polisen sökte efter gärningsmännen i området kring Observatorielunden i natt. Foto: Sacharias Källdén

Misshandel och rån i Observatorielunden

Två personer blev i natt slagna och bestulna i Observatorielunden. Gärningsmännen beskrivs som 5-7 killar och brottsrubriceringen är misshandel och grov stöld.

  • Publicerad 08:47, 12 apr 2018

Det var klockan 02:58 i natt som polisen fick ett samtal om att två personer blivit slagna och bestulna av ett stort antal gärningsmän. Händelsen inträffade vid Observatorielunden och gärningsmännen ska sedan ha sprungit från platsen i riktning mot Drottninggatan. Enligt polisens presstalesperson Anna Westberg är brottsrubriceringen misshandel och grov stöld.

– Det var ett gäng på 5-7 killar som kom fram till de två målsägandena vid sluttningen mot Sveavägen i Observatorielunden. Ett bråk uppstod och en person i gänget har tillgripit mobil och plånboken och sedan utdelat slag mot de båda killarna, säger hon.

Polisen genomsökte i natt området men utan att påträffa dem. Under torsdagsmorgonen är fortfarande ingen gripen.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Stockholm City öppnar i slutet av veckan

Nyheter Det värsta rulltrappshaveriet snart över 33 rulltrappor av de inspekterade rulltrapporna på Stockholm City är utan anmärkningar och i slutet av veckan kan stationen öppna igen efter att ha varit stängd en dryg vecka.måndag 23/7 9:19

Här kan Stockholm få nya badplatser

Nyheter Fyra nya kommunala bad är på gång För ett år sedan efterlyste staden förslag på nya badplatser i Stockholm via StockholmDirekt. Nu utreds fyra platser.måndag 23/7 7:30