Foto: Mostphotos

Misshandel på torget under natten mot lördag

En misshandel, ett inbrott och de vanliga brotten med droger och/eller fordon inblandade finns i veckans skörd från fredag och natt mot lördag. Utöver det har under natten ca 15 gram hasch, 15 gram maruijana och ca 50 st narkotikaklassade tabletter tagits i beslag från olika personer av polis.

  • Publicerad 12:11, 28 apr 2018

Lördag 02:10

Stora Torget Enköping

Misshandel. En polispatrull till fots på Stora Torget såg ett tumult och ingrep. En man i 30-35-årsåldern tros ha misshandlat en cirka tio år yngre man. Bland annat har den yngre fått skador i ansiktet. Den misstänkte släpptes efter förhör, men vittnen till händelsen finns.

Fredag 22:35

Vagnsgatan Enköping

Drogbrott mm. När en personbil stoppades och föraren kontrollerades uppkom misstanke om grov olovlig körning, narkotikabrott och drograttfylleri. Föraren, en man i 30-årsåldern som inte bor i Enköping släpptes efter förhör

Fredag 23:45

Västerleden

Olovlig körning. En 18-årig Enköpingsbo är misstänkt för olovlig körning sedan mopeden han körde stoppats av polis på Västerleden.

Fredag 1000-1900

Örtagatan Enköping

Stöld i bostad/lägenhet. När en person som bor på Örtagatan kom hem från jobbet på fredagskvällen var det uppenbart att det varit inbrott i lägenheten. Den spärrades av för teknisk undersökning. Än är det inte fastställt vad som stulits.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.