Foto: Mostphotos

Misshandel, stöld och trafikbrott

En misshandel, en medicinstöld och ett olagligt framförande av moped noteras i fredagens lista på begångna brott. Samt som vanligt ett fall av drograttfylleri.

  • Publicerad 12:23, 12 maj 2018

Lördag 01:00

Lilla vägen. Inomhus.

Misshandel. Vad de två enköpingsborna i 20-årsåldern inte var överens om är okänt, men den ene mannen slog enligt anmälan den andra i ansiktet med rodnad och svullnad som följd. Vittnen finns till händelsen.

Fredag ca 2100

Stockholmsvägen

Drogbrott. Sedan en bil stoppats för kontroll blev en manlig bilförare i 20-årsåldern misstänkt för drograttfylleri samt narkotikabrott. Varken han eller den jämnårige passageraren, som också blev misstänkt för att ha brukat narkotika, är från Enköping. De båda släpptes efter provtagning och förhör.

Fredag ca 2100

Enköping

Trafikbrott. En moped som framfördes utan belysning stoppades av motorcykelpolis på fredagskvällen. Två personer satt på mopeden. Den yngre man som körde hade inte behörighet att göra det, den yngre man som satt bakpå som passagerare var också mopedens ägare.

Anmält fredag

Torggatan

Stöld. Under veckan har någon stulit medicin från Hemtjänstlokalen i Enköping.

Exakt brottsdatum är okänt, men brottet anmäldes under fredagen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Bygg det lokala bortom blockpolitiken

Nyheter Ett JP Johansson-museum, en stadsarkitekt och en landsbygdsutvecklare. Det är viktiga frågor för Nystart Enköping.tisdag 21/8 15:56

Fängelsedomar mot par som straffade barn med kallbad

Nyheter Ett Enköpingspar döms av Svea hovrätt för synnerligen grov misshandel. Den 22-årige mannen döms till fem år och 6 månader i fängelse samt utvisning till år 2028. Den 30-åriga kvinnan döms till fem...tisdag 21/8 14:21