Foto: Mostphotos

Misshandel, våld mot tjänsteman i Bålsta

I Skokloster verkar småbuset ha varit framme och roat sig med att krossa rutor. Från Bålsta rapporteras om misshandel och om våldsamt motstånd på stationen.

  • Publicerad 09:07, 15 apr 2018

Söndag 0045

Centrumstråket Bålsta

Misshandel. Ordningsvakter ringde polisen med anledning av bråk på centrumstråket i Bålsta. Två män i åldern 25-40 år har enligt misstankarna utsatts för misshandel genom slag i ansikte och huvud. En man i 25-årsåldern är misstänkt för brottet. Han hann dock avvika från platsen.

Lördag ca 0240

Pendeltågstationen Bålsta

Våld mot tjänsteman med mera. En man i 30-årsåldern som skulle avvisas från området vid Bålsta station gjorde våldsamt motstånd mot två ordningsvakter. Han sparkade och slog mot dem, och tog strypgrepp på en av vakterna, enligt anmälan.

Polis beordrades till platsen som efter att ha förhört mannen släppte honom. Han är misstänkt för Våld mot tjänsteman, hot mot tjänsteman,våldsamt motstånd samt narkotikabrott. Den misstänkte mannen bor inte i kommunen.

Fredag 22-23

Skokloster, Slottsskogen

Skadegörelse.Okända har krossat tre rutor till en bastu tillhörande en samfällighetsförening

Fredag 22-23

Skokloster, Dammenleden

Skadegörelse

Okända har krossat två rutor på ett företagarhus

Lördag 0010

Enköpingsvägen Bålsta

Narkotikabrott med mera. En man född 1991, ej boende i Håbo kommun, är misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott och drograttfylleri. Snabbtestet var positivt.

Helgens blåljus - plus en butiksstöld

Föräldrar kan vara bra att ha ibland. Fråga den ungdom som blev av med mopeden – men vars förälder både hittade mopeden och hade kurage att konfrontera de två ungdomar som försökte släpa i väg den.söndag 26/5 18:27

Brandförsvaret öppnar sin station

Söndagen den 2 juni håller brandstationen i Bro öppet hus. Välkommen att kika på deras fordon, prova på att släcka eld och smaka en korv.lördag 25/5 9:00

Senaste numret

Bålstabladet
Stockholm Direkt