Foto: Mostphotos

Misshandlad kvinna togs till sjukhus

En kvinna blev både slagen och sparkad på Centrumstråket under natten till lördag.

  • Publicerad 11:39, 8 sep 2019

Lördag ca 01:30

Centrumstråket

Misshandel. Ett bråk uppstod under natten till lördag utanför en restaurang i Bålsta.

En kvinna i 20-30-årsåldern blev misshandlad genom slag och sparkar och transporterades till sjukhuset i Enköping för kontroll då hon hade ont i bakhuvudet och kände sig yr.

Lördag ca 00:30

Bålsta

Drogbrott. En man i 30-40-årsåldern är misstänkt för narkotikabrott brukande samt narkotikabrott innehav sedan polisen vid husrannsakan i mannens bostad påträffat misstänkt narkotiskt preparat i form av troligt hasch och amfetamin.

Fredag ca 11.10

Gnejsvägen

Rattfylleri. En man i 40-årsåldern är misstänkt för rattfylleri sedan bilen han körde stoppats och kontrollerats. Förarens körkort omhändertas av polispatrullen.

Torsdag-fredag (anmält lördag)

Abbedissavägen (Skokloster)

Skadegörelse. En bil som var parkerad i Skokloster utsattes för skadegörelse då någon drog ett vasst föremål på bilen så att lacken skadades.

Blåljus: Kört utan körkort så mycket att polis tog bilen

En man i 50-årsåldern har flera gånger åkt fast när han kört bil trots att han inte har körkort. När han gjorde det igen på fredagen tog polisen hans bil i beslag.lördag 14/9 10:42

Lars från Bålsta utslagen i Årets Kock

Nej, det blev ingen fullträff för Lars Niklasson den här gången heller. Bålstasonen nådde inte finalen i Årets kock.fredag 13/9 7:00

Senaste numret

Bålstabladet
Stockholm Direkt