Maskerade gärningsmän körde in genom centrumets entré. Foto: Sara Ringström

Misslyckat rån i Alby – körde in bil genom centrumentrén

Igår strax innan klockan 18 körde maskerade personer in en bil i Alby centrum. Polisen rubricerar händelsen som rånförsök. Flera bilar fick punktering av fotanglar som gärningsmännen lagt ut på gator kring centrum.

  • Publicerad 10:12, 30 nov 2017

Samtalet kom in till polisen klockan 17:49 igår kväll. Anmälaren berättar att maskerade personer kört in en bil genom Alby centrums entré.

När polis kommer till centrumanläggningen är gärningsmännen inte kvar. Enligt vittnen ska de ha varit tre personer.

Exakt vilken butik gärningsmännen har tänkt råna är oklart. Av någon anledning har de avbrutit sitt rånförsök och lämnat centrum springandes till fots. Det finns inga uppgifter om att de burit vapen.

Den bil som gärningsmännen använt tas i beslag och bärgas från platsen för att genomgå en teknisk undersökning.

Polisen hittar också fotanglar på flera gator i närheten av centrum, bland annat på Albyvägen och Alhagsvägen och flera bilar ska ha fått punktering.

Inga personer ska ha skadats under rånförsöket. Däremot har entrén till centrum har blivit tilltygad.
 

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.