Polisen utreder ett misstänkt olaga frihetsberövande i Jakobsberg. Bilden är en genrebild. Foto: Leif Oldenburg

Misstänkt kidnappning – tvingades in i bil

Ett vittne larmade polis efter att ha sett en person tvingas in i en bil i Jakobsberg i lördags kväll.

  • Publicerad 09:48, 15 jan 2018

Vid halv sju-tiden i lördags kväll såg ett vittne hur tre personer tvingade in en fjärde person i en bil i centrala Jakobsberg och sedan åkte därifrån. Vittnet anade oråd och kontaktade därför polisen.

– Anmälaren följer efter dem när de åker från platsen, men anmälaren blir frånåkt. Så småningom påträffas bilen, men då hade de som varit i den hunnit sticka, säger Albin Näverberg, presstalesperson på Järfällapolisen.

Enligt ett annat vittne som såg personerna lämna bilen rörde det sig då om endast tre personer. Var den fjärde personen kan ha tagit vägen är ännu oklart.

– Det finns ett glapp där vad som helst kan ha hänt, personen kan ha blivit avsläppt, säger Albin Näverberg.

Ingen målsägare

Polisen har inte fått in någon anmälan från någon som säger sig ha blivit frihetsberövad. Ingen är heller anmäld som saknad. Men händelsen utreds fortfarande som olaga frihetsberövande, fast utan någon målsägare.

– Det kan ju vara så att man i värsta fall hittar en svårt skadad person, det vet man inte och så länge man inte vet så hålls utredningen vid liv ett tag till, säger Albin Näverberg.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Vi listar: 10 helgnöjen i Västerort och Järfälla

Nyheter ✓Festival ✓Kulturdag ✓Loppisar ✓Volleyboll Sol och sommarvärme. Hur vill du spendera denna härliga helg? Varsågod, vi bjuder på tio tips för en rolig lördag och söndag i Västerort och Järfälla!fredag 25/5 16:47

Turista i Järfälla – från soffan

Nyheter Ny app berättar om platsernas historia Se dig omkring i Barkarbystaden, Jakobsberg eller Görväln och lär dig om platsernas historia – samtidigt som du ligger hemma i soffan. Det är möjligt sedan ett tag tillbaka tack vare en ny app.fredag 25/5 14:22