En person är misstänkt för grov misshandel efter att en person knivskurits i Vällingby. Foto: Charlotte Årling

Misstänkt lämnade över sig själv till polisen

Natten till måndag knivskars en person utanför en restaurang i Vällingby. En person lämnade självmant över sig till polisen efter att ha läst om brottet i tidningen.

  • Publicerad 14:16, 14 aug 2019

I samband med händelsen i Vällingby centrum kunde ingen person gripas, men under måndagskvällen frihetsberövades en person för brottet.

– Det är personen själv som kommit in till polisen efter att ha läst om händelsen i tidningen, säger kammaråklagare Åsa Skog.

Person knivskuren i Vällingby centrum

Har hållit förhör

Förhör har hållits med personen i fråga, och under onsdagen hävdes anhållan och personen släpptes. Misstankarna mot personen är inte avskrivna, men enligt åklagaren måste det utredas vidare. Åsa Skog säger även att inga andra personer är misstänkta.

– Vi jobbar på med att leta och höra vittnen. Vi har en god bild av antalet personer som var på plats. Vi har hört ett antal, men några återstår att höra, säger Åsa Skog.

Brottsrubriceringen har gått från mordförsök till grov misshandel.

Den man som knivskars ska inte ha livshotande skador och enligt polisen har han lämnat sjukhuset.

Shayans familj: Fler har öppnat ögonen

Nyheter Samlades på mordplatsen i Segeltorp ett år efter dådet – i morgon kommer domen På årsdagen för mordet på Shayan Gaff återvände hans vänner och familj till brottsplatsen i Segeltorps centrum för att minnas. Det har varit ett år av sorg och kamp. Kusinen Dia som var med när...måndag 21/10 19:53

Tonåringar gripna efter rån i Ålsten

Nyheter Polisen sökte med helikopter efter personrån På lördagskvällen blev en person rånad på sina tillhörigheter i Ålsten av minst tre gärningspersoner. Senare under kvällen kunde två personer gripas. Polisen utreder också ett rånförsök tidigare...måndag 21/10 16:47

Vi är Västerort

Stockholm Direkt