Mord. Mannen avled under natten till följd av sina skador. Foto: Sacharias Källdén

Misstänkt mord i Hökarängen

Den man som hittats svårt skadad vid en parkeringsplats i Hökarängen har avlidit till följd av sina skador. Polisen söker nu efter de personer som setts lämna brottsplatsen.

  • Publicerad 09:05, 8 okt 2019

Under måndagskvällen fick polisen larm om att en bil har kört in i flera parkerade bilar vid en parkeringsplats i Hökarängen. På platsen hittade polisen en svårt skadad man. Detta rapporterar bland annat Aftonbladet.

Den skadade mannen fördes till sjukhus, men har under morgonen dött till följd av sina skador.

– Personen är avliden och anhöriga är underrättade, säger Lena Baakki, vakthavande befäl vid polisregion Stockholm, till tidningen. Hon vill inte gå in närmare på vilka skador mannen ska ha fått.

Ett antal person har också setts lämna brottsplatsen. De har sökts med hjälp av hundpatruller, och man genomförde även en sökinsats i Sköndal under måndagskvällen.

Polisen har spärrat av brottsplatsen och en teknisk undersökning har genomförts.

I samband med händelsen spärrades platsen av och kriminaltekniker genomförde en teknisk undersökning.

Polisen inlett en förundersökning gällande mord.

Vinterbadare på Liljeholmskajen vill ha bastu

Nyheter "Ett perfekt sätt att lära känna folk på" Intresset för att vinterbada vid Liljeholmskajen växer. Nu hoppas badentusiasterna att en bastu ska locka ännu fler att kasta sig i plurret året om.måndag 17/2 20:00

Nybyggen i Skarpnäck kan bli lägre

Nyheter Efter samrådet: Stadsdelen föreslår utredning Planen för bygget av cirka 480 bostäder vid södra delen av Gamla Tyresövägen har varit ute på samråd. Nu kommer önskemål om att justera de nya husen.måndag 17/2 16:30