Mord. Mannen avled under natten till följd av sina skador. Foto: Sacharias Källdén

Misstänkt mord i Hökarängen

Den man som hittats svårt skadad vid en parkeringsplats i Hökarängen har avlidit till följd av sina skador. Polisen söker nu efter de personer som setts lämna brottsplatsen.

  • Publicerad 09:05, 8 okt 2019

Under måndagskvällen fick polisen larm om att en bil har kört in i flera parkerade bilar vid en parkeringsplats i Hökarängen. På platsen hittade polisen en svårt skadad man. Detta rapporterar bland annat Aftonbladet.

Den skadade mannen fördes till sjukhus, men har under morgonen dött till följd av sina skador.

– Personen är avliden och anhöriga är underrättade, säger Lena Baakki, vakthavande befäl vid polisregion Stockholm, till tidningen. Hon vill inte gå in närmare på vilka skador mannen ska ha fått.

Ett antal person har också setts lämna brottsplatsen. De har sökts med hjälp av hundpatruller, och man genomförde även en sökinsats i Sköndal under måndagskvällen.

Polisen har spärrat av brottsplatsen och en teknisk undersökning har genomförts.

I samband med händelsen spärrades platsen av och kriminaltekniker genomförde en teknisk undersökning.

Polisen inlett en förundersökning gällande mord.

Kransens blivande sexor får inte gå kvar

Nyheter Förälder: "Att de skulle kastas ut från skolan har aldrig varit på tal" Femmorna får inte gå kvar på Midsommarkransens grundskola nästa höst. Det bekräftar grundskolchefen i mejl till SöderortDirekt. Nu bör eleverna förbereda sig på att byta skola till sexan.torsdag 17/10 20:51

Här styr ungdomarna själva upp gården

Nyheter Unga förebilder ska visa vägen framåt i Älvsjö Tonåringar som redan är förebilder på Ungdomens hus axlar nu på allvar rollen som ledare. Med kärlek och stolthet vill de visa alla på gården och Älvsjös vuxna att unga kan ta ansvar.torsdag 17/10 20:00