Misstänkt mord. En man hittades död i en lägenheten på Södermalm i natt. Foto: Sacharias Källdén

Misstänkt mord på Södermalm

Under natten anträffades en död man i en lägenhet på Södermalm. En man är nu anhållen skäligen misstänkt för mord och en kvinna är gripen.

  • Publicerad 08:15, 5 okt 2018

Larmet om att en man hittats död i en lägenhet inkom klockan 00:47 under natten till fredagen. Två personer är nu frihetsberövade i den pågående mordutredningen varav den ena, en man, är anhållen skäligen misstänkt för mord. Lägenheten är avspärrad och undersöks av polisens tekniker. Polisen har under natten även pratat med de boende i flerfamiljshuset.

I övrigt är Stockholmspolisens presstalesperson Carina Skagerlind förtegen om händelsen.

– Den avlidne personens anhöriga har ännu inte underrättats och därför vill vi i nuläget inte säga mer om händelsen. Men etersom det är oklara omständigheterl har vi inlett en förundersökning om mord alternativt dråp, konstaterar hon under fredagsmorgonen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.