Anhållna. Tre personer har anhållits misstänkta för inblandning i bråket. Foto: Mostphotos

Misstänkt mordförsök i Älvsjö

En person knivskars i samband med ett större bråk i Älvsjö i går kväll. En förundersökning om mordförsök samt grov misshandel har inletts och tre personer har nu anhållits misstänkta för inblandning.

  • Publicerad 09:02, 10 feb 2020

Det var vid 22-tiden på söndagskvällen som polisen larmades till ett större bråk vid Herrängen Älvsjö. På plats anträffades en person knivskuren.

– Vi blev beordrade till Älvsjö och det visade sig att en person blivit knivskadad och att två misstänks ha tillfogat skadorna, säger Anna Westberg vid Stockholmspolisens regionledningscentral.

Ytterligare personer ska ha skadats i samband med bråket. Bland ska en person ha blivit slagen i huvudet med ett tillhygge.

– Flera personer har mottagit slag under bråket och en person ska ha fått någon form av tillhygge slaget i huvudet, säger Anna Westberg.

Tre personer har anhållits nu på morgonen. Två misstänks för mordförsök för knivskärningen och ytterligare en person är misstänkt för grov misshandel. Alla tre är frihetsberövade.

– Det rör sig om anmälan och motanmälan. Den som har bilvit slagen i huvudet är även misstänkt själv, säger Anna Westberg.