Det var vid 22-tiden i lördags kväll som larmet om en misstänkt överfallsvåldtäkt kom in till polisen. Foto: Sacharias Källdén

Misstänkt överfallsvåldtäkt i Viksjö

I lördags kväll ska en tjej i yngre tonåren har utsatts för en överfallsvåldtäkt i en skogsdunge i Viksjö, rapporterar Expressen.

  • Publicerad 16:52, 5 feb 2018

Det var strax före klockan 22 i lördags kväll som polisen larmades om en misstänkt överfallsvåldtäkt, som ska ha skett i skogsparti i närheten av en skola i Viksjö vid 19:30-tiden, rapporterar Expressen.

– Vi har haft tekniker och krimsökshund på platsen nu i helgen. Det är vad jag vet. Det finns ingen gripen, det ska vara en ensam förövare, säger Sven-Erik Olsson vid Stockholmspolisen till Expressen.

Han bekräftar för tidningen att förövaren är en man, och att området under helgen sökts med tekniker och hundar. Flickan som överfölls ska enligt polisen vara i yngre tonåren.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Hundratals hyresrätter planeras i Barkarbystaden

Nyheter "Attraktivt läge precis vid tunnelbanan" Planerna för nästa etapp i Barkarbystaden fortsätter, och bland annat planeras det för flera hundra hyresrätter, varav ett par hundra blir allmännyttiga.onsdag 23/5 15:23

Körkortsdags? Här är det svårast att köra upp

Nyheter Så många kuggar i Jakan på första försöket Det är högsäsäsong för alla med körkortsdrömmar. När det är dags att köra upp beger sig de flesta från västerort och Järfälla till Trafikverket i Jakobsberg för att visa vad de går för. Och de har...onsdag 23/5 11:54