Polisen har fått in uppgifter om en skottlossning i Liljeholmen. Foto: Leif Oldenburg

Misstänkt skottlossning i Liljeholmen

Polisen fick vid 16-tiden in flera larm om smällar i Liljeholmen som uppfattats som skottlossning.

  • Publicerad 16:28, 9 aug 2018

Inga uppgifter om skadade personer finns i nuläget, enligt polisen som nu är på plats med flera patruller i området runt Nybohovstorget i Liljeholmen. Enligt uppgifter till polisen ska en person ska ha setts springa från platsen.

– Vi letar efter en eventuell gärningsperson, pratar med vittnen och försöker utröna vad som har hänt. Det finns inga skadade personer vad vi har kunnat se än, säger Eva Nilsson, presstalesperson på polisen till StockholmDirekt.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

UPPDATERING 16.50

Enligt polisen ska ett skott avlossats i samband med ett bråk mellan flera personer på Nybohovsbacken. Ingen ska dock ha skadats. En person som man misstänker är målsägande kommer att förhöras och polisen är fortsatt kvar på platsen i jakt på gärningsmannen.

En förundersökning gällande grovt vapenbrott har inletts.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.