Lapp vid ingången efter rånet på onsdagen. Foto: Kevin Wedin

Misstänkta för rånet i Täby gripna

Det har skett ännu ett väpnat rån mot Elgiganten i Arninge. Tre misstänkta rånare har kunnat gripas.

  • Publicerad 13:44, 6 dec 2017

Tre personer misstänkta för rånet mot Elgiganten i Täby har gripits. Det uppger Anders Bryngelsson på Stockholmspolisen.

– Jag kan inte säga var än men kan säga att de greps vid olika tidpunkter. En misstänkt flyktbil har hittats, säger han.

LÄS ÄVEN: "Elgiganten: Oroande utveckling"

Det var vid lunchtid idag som flera personer rånade elkedjan i Arninge. Klockan var runt 12.30 när det skedde och rånarna ska ha flytt norrut.

– De har hotat med ett pistolliknande föremål, säger Anders Bryngelsson.

Täby nyheter på plats någon timme efter rånet. Foto: Kevin Wedin

Det här är tredje gången i år som Elgiganten drabbas i Täby. I augusti och oktober skedde de två andra. Dessutom har det skett en rad rån mot dess systerbutik i Järfälla.

LÄS MER: "De tvingade ned alla på golvet med kniv"

När Täby Nyheter är på plats utanför butiken en timme efter rånet är polisen närvarande med fem bilar. Även ambulans fanns på platsen.

Efter händelsen idag har en förundersökning inletts om grovt rån.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Sjukhusen förbereder sig för fortsatt hetta

Nyheter Tar in extra kylaggregat Länets akutsjukhus förbereder sig för att hantera den ihållande värmeböljan. Bland annat genom att utrusta sjukhusens enheter med extra kylaggregat. "Om den här värmen fortsätter räknar vi med att vi...fredag 20/7 7:30

Kom till ”Sveriges bästa kommun” som nioåring

Nyheter Inför valet 2018: "Fem mandat är målet" Under sju veckor träffar vi affischnamnen för respektive parti i kommunfullmäktige i Danderyd. Vi bad politikern själv välja plats. Den här veckan träffar vi Carolin Robson (MP) på hennes nyfixade...fredag 6/7 12:15

Vi är stockholm