Inbrott. Tre män anhölls sedan stöldgods från ett inbrott i Bålsta hittats i bilen de färdats i. Foto: Mostphotos

Misstänkta tjuvar togs nästan direkt

Tre män greps och anhölls i Bålsta i helgen. Gods från ett inbrott i närheten av platsen där de togs fanns i deras bil.

  • Publicerad 10:35, 21 nov 2017

I industriområdet vid Kraftleden kördes en bil med bulgariska registreringsskyltar på ett sätt som fick en polispatrull att beordra bilen att stanna.

Föraren lydde inte, utan körde därifrån. Kort därefter, på Baldersvägen (just på andra sidan Kraftleden) stannade bilen och de tre männen i den sprang iväg.

Fast polis med hundpatrull kunde ganska snart ta fast de tre, som greps och kördes till Uppsala där de anhölls och blev kvar.

I närheten av platsen där polisen först såg bilen hade ett inbrott gjorts i en byggbod och ganska snart visade det sig att gods därifrån fanns i den bulgarisk-skyltade bilen.

De hade även kastat ut en del gods längs flyktvägen.

Både godset och bilen togs i beslag.

Med teknisk undersökning av byggboden hoppas polis kunna knyta trion till platsen.

En av de tre männen har identifierats, de två andra har hittills okänd identitet.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Trafikolycka vid Hemköp

Flera vittnen såg hur en motorcykel körde in i en svängande bil utanför Hemköp. Några har beskrivit att motorcykeln höll hög hastighet.söndag 8/7 8:36

Senaste numret

Bålstabladet