Kom undan. Lastbilen med stulna möbler ska ha åkt från Arninge C i riktning mot Vallentuna. Foto: Mostphotos

Möbler stals från butik i Arninge i natt

Klockan 02.30 natten till onsdagen fick polisen larm från en person som blev vittne till en möbelstöld i Arninge centrum.

  • Publicerad 10:02, 10 apr 2019

Personen som larmade polisen hade fått syn på att någon betett sig mystiskt runt en butik i Arninge centrum vid 02.30 tiden inatt, onsdag. Personen lastade in möbler i en lastbil och ska sedan ha lämnat platsen.

Enligt uppgifter till polisen åkte lastbilen sedan mot Arningeleden, i riktning mot Vallentuna.

– Anmälaren åkte efter bilen ett tag, men sen verkar det tyvärr som att de tappat bort den här bilen, säger Anna Westberg på Stockholmspolisen.

Rubriceras som stöld

När patrullen var på plats konstaterade man att det verkade röra sig om ett inbrott i en möbelbutik, enligt lokalpolis Stefan Dahlgren.

– När polisen kommer dit kunde man ganska snabbt reda ut att de hade varit inne i deras uterum, där de brukar ha visningsmöbler. Det verkar som att det är där man tagit ett antal möbler, säger han.

I nuläget framgår det inte hur många gärningsmän det rör sig om.

En anmälan är upprättad och händelsen rubriceras som stöld.

QUIZ: Hur bra koll har du på rondellerna i Norrort?

Nyheter ✓Platserna ✓Stilarna ✓Reglerna ✓Byggprojekten Ska du ut och köra i Norrortstrafiken kan du knappast undgå dem – rondellerna. Men vad har du lagt på minnet om dem? Minst fem rätt, annars får du ta bussen istället!fredag 14/6 16:59

Häng med en timme på playan i Näsaäng

Nyheter Vi tog tempen på Täbybadarna Häng på en timme på beachen! I vår artikelserie ”En timme i” hänger vi runt i en timme och fångar det som händer. Den här gången landade vi i Näsaäng och träffade badande barn och kitesurfare.fredag 14/6 16:53
Stockholm Direkt