Kom undan. Lastbilen med stulna möbler ska ha åkt från Arninge C i riktning mot Vallentuna. Foto: Mostphotos

Möbler stals från butik i Arninge i natt

Klockan 02.30 natten till onsdagen fick polisen larm från en person som blev vittne till en möbelstöld i Arninge centrum.

  • Publicerad 10:02, 10 apr 2019

Personen som larmade polisen hade fått syn på att någon betett sig mystiskt runt en butik i Arninge centrum vid 02.30 tiden inatt, onsdag. Personen lastade in möbler i en lastbil och ska sedan ha lämnat platsen.

Enligt uppgifter till polisen åkte lastbilen sedan mot Arningeleden, i riktning mot Vallentuna.

– Anmälaren åkte efter bilen ett tag, men sen verkar det tyvärr som att de tappat bort den här bilen, säger Anna Westberg på Stockholmspolisen.

Rubriceras som stöld

När patrullen var på plats konstaterade man att det verkade röra sig om ett inbrott i en möbelbutik, enligt lokalpolis Stefan Dahlgren.

– När polisen kommer dit kunde man ganska snabbt reda ut att de hade varit inne i deras uterum, där de brukar ha visningsmöbler. Det verkar som att det är där man tagit ett antal möbler, säger han.

I nuläget framgår det inte hur många gärningsmän det rör sig om.

En anmälan är upprättad och händelsen rubriceras som stöld.

Hultsfred riktar stark kritik mot Täby

Nyheter ”Lurade samhällets mest utsatta" I ett brev till Täby kommun riktar Hultsfreds kommun hård kritik till kommunen. De menar att Täby lurat en flyktingfamilj att flytta från kommunen till just Hultsfred.torsdag 18/4 16:54

Nu är padelbanorna klara i Täby park

Nyheter BILDER: Så här ser det ut på platsen På den annars oanvända grönytan i Täby park lyser nu det gröna konstgräset. Idag öppnade Norrorts första padelbanor – utomhus.torsdag 18/4 16:47