Brev. Molly från Örsundsbro skickade peppbrev till statsministern.

Molly skickade peppbrev till Stefan Löfven – fick svar

För en tid sedan skrev tioårige Molly, från Örsundsbro, ett brev till statsminister Stefan Löfven. Nu har hon fått svar.

  • Publicerad 14:03, 24 maj 2019

I brevet skrev Molly att hon hoppas att Stefan Löfven mår bra och att hon tycker det är viktigt att vara en bra kompis, precis som hon själv och statsministern är.

– Jag är en person som tycker om att hjälpa andra till exempel kompisar på lektioner eller om någon är ledsen. Jag är en bra kompis. Det tycker jag att du också är, för du vill ju också att alla ska må bra i Sverige. Du tycker precis som jag att människor och barn har samma rätt att vara i Sverige som du och jag, skriver Molly i brevet.

Såhär svarade statsministern:

”Hej Molly! Tack för ditt brev om att hjälpa andra. Vad kul att du ville skriva till mig. Jag blir glad av att läsa att du tycker om att hjälpa dina kompisar. Det är viktigt att vi är snälla mot varandra. Regeringen arbetar för att alla människor i Sverige ska kunna leva ett bra liv. För mig är det viktigt att vi alla hjälps åt för att skapa ett bättre samhälle. Vad roligt att du har många olika fritidsintressen. Jag hoppas att du får en fortsatt fin vår!”

Det strömmar ljuv musik ur Bringelands lada

Nyheter En lada i Västra Vällinge utanför Enköping har blivit ett ljus i en annars nattsvart konsertbransch. Sedan några månader tillbaka har Cultureaid strömmat livekonserter via sin facebook-sida med...torsdag 4/6 7:44

Blåljusnyheter: Kvinna biten av hund under stadspromenad

Nyheter När två kvinnor var på promenad i Enköping blev den yngre av dem biten i handen av en för dem okänd hund, vars ägare stod intill. Dessutom har onyktra kört bil – till och med lastbil! – och utemöbler...onsdag 3/6 9:53