Polis och räddningstjänst beordrades till Svandammsvägen i Midsommarkransen i natt. Foto: Picasa

Mordbrand i Midsommarkransen i natt

Någon kastade i natt in ett brinnande föremål i en lokal i Midsommarkransen. Brottsrubriceringen är mordbrand.

  • Publicerad 11:14, 26 feb 2018

Klockan 01:06 natten till måndag beordrades polis och räddningstjänst till Svandammsvägen i Midsommarkransen. Anledningen var en brand i en massageinrättning i ett flerfamiljshus.

– Någon har krossat en ruta i entrén och kastat in ett brinnande föremål. Brottsrubriceringen är mordbrand, säger polisens presstalesperson Anna Westberg.

Branden var släckt redan strax efter halv två på natten och spred sig inte till närliggande lägenheter. Inga personskador har heller orsakats av branden då ingen fanns i lokalen vid tillfället. Polisen spärrade av platsen för en teknisk undersökning men är inte kvar på platsen under måndagen.

– Ingen är frihetsberövad i nuläget, säger Anna Westberg.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Så ljuger vi för att få se VM-premiären

Nyheter SE FILMEN: Stämningen på topp inför Sverige-Sydkorea Första VM-matchen på 12 år. Vi tog pulsen på några Stockholmare inför matchen mot Sydkorea.måndag 18/6 12:48