Mordförsök. Polis och ambulans kallades till Farsta strand i lördags. Foto: Sacharias Källdén

Mordförsök i Farsta – ingen gripen

Innan klockan 17 i lördags misshandlades en man svårt i Farsta. Under måndagen är fortfarande ingen gripen för brottet, som rubriceras som mordförsök.

  • Publicerad 12:10, 6 nov 2017

Det var i Farsta strand i lördags klockan 16:48 som en förbipasserande såg en man i 20-års åldern ligga på marken med skador i bland annat ansiktet. Polis och ambulans kallades till platsen som spärrades av. Vittnen fanns på plats och förhördes av polispatrullerna och den skadade mannen förs till sjukhus med till synes allvarliga skador.

Ungdomsgäng slog och högg ung man i tunnelbanan – döms

Polisens presstalesperson är försiktig i sina uttalanden men konstaterar under måndagen att ingen är frihetsberövad.

– Ingen misstänkt är gripen för dådet, säger han.

Enligt sjukvården är mannens skador inte livshotande, men brottsrubriceringen är fortfarande försök till mord.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nytt upprop: Gör kulturhus av rivningskåken

Nyheter Björkhagenbor går samman för att stoppa rivning Vad är viktigast: bostäder eller kultur? I Björkhagen har planerna på att riva en gammal tegelkåk till förmån för hyresrätter, fått folk att vakna till liv i kvarteret. De vill skapa ett nytt hjärta...torsdag 21/6 13:20

Tack för alla tips, kära Fruängsbor!

Nyheter Öppen redaktion: Lokalpolitik, blommor och kafé på önskelistan Ett kafé där äldre kan träffas, fler evenemangstips och mer lokalpolitik. Det var några av önskemålen när vi mötte läsare i Fruängen i fredags.onsdag 20/6 16:48