Rock. Enköpingsbandet Mother Misery är aktuell med den nya skivan "Megalodon". Foto: Mother Misery

Mother Misery kommer hem – och spelar nytt

I huvudsak har de spelat utomlands. Men nu lovar Enköpingsbandet Mother Misery fler spelningar i Sverige, och framförallt Enköping.

  • Publicerad 16:38, 9 jan 2018

Det Enköpingsbaserade rockbandet Mother Misery har spelat in sin först fullängdsplatta sedan 2010. I helgen, på lördag, har bandet release för skivan Megalodon, på Enköpings Skivbörs.
– Vid två, på dagen, ungefär tänkte vi spela fyra låtar, akustiskt, från den nya plattan. Efter det är det mingel och signering, säger John Hermansen, i bandet, som är nöjd med hur den nya skivan blev.

– Som alltid när man släppt en ny skiva, säger man att det är den bästa någonsin, men så är det verkligen. Det här är vår bästa hittills. Framförallt är det produktionen vi skruvat upp ett snäpp, säger John och tillägger:

– Trummorna har vi spelat in i Göteborg tillsammans med Johan Reivén, trummis från Göteborgsbandet LOK. Han är riktigt duktig. Resten har vi spelat in själva i egen studio. Vi har egen studio numera, så vi har kunnat ägna hur mycket tid vi velat där. Det är ett lyft.

Skivan Megalodon släpps som CD och på vinyl.

Spelar i Enköping

Mother Misery har spelat mest utomlands, framförallt i Tyskland och i Nederländerna. Men tanken är att det ska bli fler spelningar i Sverige i år.

– Vi har signat med ett svenskt bokningsbolag som håller på att bokar svenska klubbar. Men vi kommer också att spela på Cinema på långfredagen tillsammans med Hardcore Superstars. Det ska bli riktigt kul. Det var längesen vi spelade i Enköping, säger John.

Förstasingeln från den nya skivan "Ashes of your crown". Och albumet har redan rosats i bland annat nederländsk media.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fyra bilar - fyra brott (och två var Saabar)

Nyheter Många brott har direkt koppling till fordon. Fyra sådana noterades i Enköping under lördagen och natten mot söndagen.söndag 8/7 8:19