Kristoffer Tamsons (M) poserar i partiets nya valstuga. Foto: Claes Wersäll

M:s svar på C:s båt – en tunnelbanevagn

Centerpartiet fick uppmärksamhet för sin valbåt, den "flytande valstugan". Nu presenterar Moderaterna sitt svar.

  • Publicerad 14:37, 10 aug 2018

Partiet har som start för valspurten valt att hotta upp den traditionella valstugan. Den nya specialstugan kommer i form av en tunnelbanevagn som liknar de nya vagnarna som snart tas i trafik. Den kommer på plats imorgon lördag klockan 11 på Sergels torg och får då en officiell invigning. Idag fredag fanns trafiklandstingsråd Kristoffer Tamsons (M) på plats för en förhandskoll.

– Vi går ju bland annat till val på att både bygga ut och rusta upp tunnelbanan, med nya sträckningar, nya stationer och nya vagnar. Vår valstuga är en symbol för Stockholm, tillväxt, utveckling och framtidstro. Därtill är den ett uttryck för vad ordning och reda i ekonomin samt hårt arbete kan ge i resultat, säger Kristoffer Tamsons.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Vid invigningen så kommer Moderaternas partiledare Ulf Kristersson medverka och symboliskt klippa bandet för "tunnelbanevagnen".

Centerns udda drag – en flytande valstuga

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här byggs nya bron till Djurgården

Nyheter Då ska den vara klar Bygget av Folke Bernadottes bro som ska länka ihop norra och södra Djurgården är nu igång.söndag 21/10 9:02

Koreansk snabbmatskedja öppnar i Vasastan

Nyheter Vill starta 20 nya restauranger i Stockholm inom två år Hemliga familjerecept och koreanskinspirerad mat. Nu öppnar Kimchistan på Tegnérgatan.lördag 20/10 10:00