Kristoffer Tamsons (M) poserar i partiets nya valstuga. Foto: Claes Wersäll

M:s svar på C:s båt – en tunnelbanevagn

Centerpartiet fick uppmärksamhet för sin valbåt, den "flytande valstugan". Nu presenterar Moderaterna sitt svar.

  • Publicerad 14:37, 10 aug 2018

Partiet har som start för valspurten valt att hotta upp den traditionella valstugan. Den nya specialstugan kommer i form av en tunnelbanevagn som liknar de nya vagnarna som snart tas i trafik. Den kommer på plats imorgon lördag klockan 11 på Sergels torg och får då en officiell invigning. Idag fredag fanns trafiklandstingsråd Kristoffer Tamsons (M) på plats för en förhandskoll.

– Vi går ju bland annat till val på att både bygga ut och rusta upp tunnelbanan, med nya sträckningar, nya stationer och nya vagnar. Vår valstuga är en symbol för Stockholm, tillväxt, utveckling och framtidstro. Därtill är den ett uttryck för vad ordning och reda i ekonomin samt hårt arbete kan ge i resultat, säger Kristoffer Tamsons.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Vid invigningen så kommer Moderaternas partiledare Ulf Kristersson medverka och symboliskt klippa bandet för "tunnelbanevagnen".

Centerns udda drag – en flytande valstuga

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

KB nära att skrälla mot allsvenskt lag

Nyheter Förlorade efter förlängning – se publikens hyllning efter slutsignal Tio minuter ifrån en jätteskräll i Svenska cupen. Karlbergs BK förlorade mot allsvenska Dalkurd med 1-2 efter förlängning.tisdag 21/8 22:09

Här kan du förtidsrösta i Stockholm i valet 2018

Nyheter LISTA: Alla platser där du kan rösta redan nu På onsdag 22 augusti blir det möjligt att förtidsrösta. Vi listar alla platser i Stockholm där du kan lägga din röst i riksdags-, landstings- och kommunvalet i förväg.tisdag 21/8 20:00