Namnge Stockholms största kyckling

Vi ser den varje dag när vi åker förbi på motorvägen i Mörby. I år fyller påskkycklingen tre år, och vi tycker att det är hög tid att den får ett namn. Så ös på med era bästa namnförslag.

  • Publicerad 11:02, 18 mar 2016

Det är byggföretaget Titania som för tredje året i rad har blåst upp en jättekyckling längs E18 strax norr om Mörby centrum. Och faktum är att den är inte bara störst i Danderyd, det är även störst i hela Stockholm.

– Ja, det stämmer. Den är störst. Men faktum är att den inte fått något namn än så det vore jätteroligt om Danderydsborna själva döper den, säger Jafar Ghahremani från Titania som är ansvarig för kycklingen.

I år är det tredje året i rad som kycklingen övervakar E18. En tradition med andra ord Därför är det dags att den får ett namn.

Titania har även en stor pumpa under halloween och en julgran under julen på samma plats.

200 markbränder i Stockholm – på ett dygn

Nyheter Brandförsvaret varnar för "viral lek" bland unga som tänder eld på vita luddet Det vita aspluddet har fått räddningstjänsterna i länet att rycka ut många gånger.onsdag 22/5 13:54

Elbråk gör att kamerorna på Arningeleden dröjer

Nyheter "Vi tycker inte alls det är bra" Hastighetskamerorna på Arningeleden dröjer ytterligare. Problemet är att Trafikverket och elnätsägaren Ellevio är oense om priset.onsdag 22/5 11:49
Stockholm Direkt