Värdsklasssushi? Enligt uppgift är det här som Zlatan intar sin sushi när han är på Östermalm. Foto: Direktpress

När Zlatan äter sushi i Stockholm går han till det här...

lilla stället. Åtminstone om man får tro ägaren – och det fotografi som sitter i fönstret.

  • Publicerad 16:02, 25 aug 2017

David Zhang är kock på Fuji-Ya Sushi på Valhallavägen, Östermalm. I skyltfönstret sitter det förutom menyn en stor bild på honom och Zlatan Ibrahimovic.

Enligt David är Zlatan en återkommande besökare

– Ja, han brukar äta här när han är i Stockholm och vill ha sushi. Han har varit här flera gånger. Han brukar sitta där, säger David och pekar på ett av borden.

Zlatan köpte Elimkyrkan

Fotografiet kom upp i somras. "Ibra" har dock inte satt sin fot på restaurangen de senaste två åren. Men anledningen till det har inte att göra med att han hittat en nya sushifavorit i Stockholm, enligt David Zhang.

– Nej, han har hus i Frankrike och bor i England. Det är fullt upp för honom, säger han.

"Zlatan är lika svensk som falukorv"

David Zhang med och utan Zlatan Ibrahimovic. Foto: Direktpress/Privat

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

FILM: Den här familjen lever för Rubiks kub

Nyheter ✓Har flera hundra hemma ✓Blev femma på VM ✓Löser den med fötterna Familjen Thorsén på Lilla Essingen löser Rubiks kub tillsammans flera gånger i veckan. Stjärnan i sporten, 13-årige Elvin, är svensk mästare i att "kuba" med fötterna.söndag 24/6 8:30

Här ska burgare kriga mot burritos

Nyheter Jihan Yacoob är trött på ställen som "bara" serverar burgare. Nu tar han sitt amerikanskmexikanska koncept "burgers vs burritos" till Kungsholmen.torsdag 21/6 16:17