Fältöversten säljer "lyxiga" picknickkorgar. Foto: Sacharias Källdén/Fältöversten

Nästa "lyxgrej" att sälja på Östermalm – en vanlig picknickkorg

Östermalmsborna är vana vid lyxprodukter och nu är det dags för ännu en.

  • Publicerad 11:12, 29 jun 2017

Under några torsdagar och fredagar i sommar kommer färdigpackade picknickkorgar för två att säljas på Fältöversten. Korgarna marknadsförs som "lyxiga" och ett sätt att "sätta lite extra guldkant på parklivet" av gallerian. Vad de innehåller? Jo, bland annat:

✔ Baguette

✔ Filt

✔ Ost

✔ Dryck

✔ Bestick

Försäljningen av Rolls-Royce rusar i Stockholm

Vad är det som gör den här picknickkorgen lyxig?

– Det är väldigt individuellt vad man definierar som lyx men det kan lika gärna vara tiden. Det finns en lyx i att plocka upp en färdig korg och gå ut och njuta i parken med människor som man tycker om, säger Martina Kirs-Lindblom, marknadsansvarig för Fältöversten.

Här är nästa lyxpryl att få egen butik på Östermalm

Dessutom verkar Fältan tycka att Östermalmsborna behöver inspireras i vad man kan göra under sin tid i gröngräset. Förutom mat och dryck finns även tips på olika parkaktiviteter att roa sig med i korgen.

– Det är alltifrån frågesport och personlighetstester till tips på hur man kan skapa musikquiz genom Spotify, säger Martina Kirs-Lindblom.

Kyrka på Östermalm hoppas medlem skänker Steinway-flygel för en och en halv miljon

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

De ordnade babyshower för gräsanden Mona

Nyheter Oväntade gästen fick stanna kvar på vännernas balkong vid Nytorget Dags att slopa begreppet "hönshjärna". Fåglar kan vara bra mycket smartare än vi tror. Åtminstone finsmakaren Mona, som valt att fostra sina barn i en takvåning vid en av stans mest prominenta...lördag 14/7 9:50

Resenärer upprörda i pendelkaoset

Nyheter Stationer fortsatt avstängda efter rulltrappshaveri: "Det är vansinne" Pendeltågsstationerna Odenplan och Stockholm City är avstängda sedan i morse, något som upprört resenärer hela förmiddagen. På Södra station i Stockholm är stämningen blandad.fredag 13/7 14:07