Narkotika, rattyflla och skadegörelse bland händelserna fredag/lördag. Foto: mostphotos

Nattens blåljus: Droger, rattfylla och en sönderslagen ruta

En sabbade rutor, en misstänks ha kört rattfull och en tredje misstänks för narkotikabrott. Där är nattens blåljushändelser.

  • Publicerad 09:19, 10 feb 2018

Tidigt på morgonen, klockan tio i fem, beordras en polispatrull till Västerviksgatan 17. På plats kunde konstateras att någon slagit sönder rutan till trapphuset. Gärningspersonen är fortfarande okänd.

Lite tidigare på natten, kl 2.20 stoppades en personbil på Drottninggatan. Föraren, en man född 1993, kontrollerades och blåste 0,40 mg/l. Mannen, som inte bor i Enköping, misstänks för rattfylleri och fick lämna ifrån sig körkortet på platsen.

Klockan 22.50 gjordes husrannsakan i en bostad på Bergsgatan. En man i 25-årsåldern misstänks för narkotikabruk och i bostaden hittades tabletter som tros vara narkotika och mannen misstänks därför även för innehav.

Tidigare på fredagen greps två personer som stal från Elgiganten. Den ene släpptes ganska snart, den andre släpptes på lördagsmorgonen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Player's Inn rånat i natt

Nyheter Puben Player's Inn rånades i natt. Två män beväpnade med kniv bakband personalen och kom undan med en okänd summa pengar. – Jag är mest förbannad, säger pubägaren Anders Thool.fredag 25/5 10:24

Våldtog 11-åring i Enköping – döms i tingsrätten

Nyheter En man i 40-årsåldern dömdes idag, torsdag, i Uppsala tingsrätt till två år och tre månaders fängelse för våldtäkt mot barn.torsdag 24/5 15:33