Foto: Viktor Rydbergs skolor

Nattligt inbrott på Djursholmsskola – väktare upptäckte

Strax innan två i natt upptäckte väktare att någon gjort inbrott på Viktor Rydbergs gymnasium i Djursholm.

  • Publicerad 09:04, 5 sep 2017

Klockan 01.55, natten mellan måndag och tisdag, ringer en väktare till polisen. Väktaren har då upptäckt att det varit inbrott på Viktor Rydbergs gymnasium i Djursholm.

– Det är inget pågående inbrott, men det görs en anmälan om det, säger Sven-Erik Olsson, informatör på polisens ledningscentral.

Någon information om vad som blivit stulet har inte polisen.

– Nej, jag har inte det. Vi gjorde ingen utryckning utan gjorde en första anmälan och sedan får tekniker titta på det, om det finns behov av en teknisk undersökning, säger Sven-Erik Olsson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ryttarna: "För farligt att rida i trafiken"

Nyheter "Då tar han upp fingret" Allt för få stannar eller ens saktar ner när man ska gå över vägen med sin häst – det menar ryttaren Hannah Byrud.fredag 25/5 15:56

Nya trenden: Tjuvar länsar trädgårdar

Nyheter "Specialiserat sig" Att sno gasoltuber är ett brott som ökar mer och mer i Norrort. Lokalpolisen Jan Berlin menar att även allt fler grillar och gräsklippare försvinner.fredag 25/5 12:03

Vi är stockholm