Åkklar. Skejtparken väntar på sista touchen, men är redan nu redo för hjul. Foto: Kerst Burm

Nu är Ekebyhovs nya skejtpark klar

Nu har skejtparken i Ekebyhov öppnat för alla skejtsugna. Under året får parken sällskap av både utegym och en lekplats.

  • Publicerad 16:32, 9 jan 2020

Skejtparken och pumptracken i Ekebyhovsparken står klara, redo för brädor och cyklar. Det som kvarstår är lite målningsjobb, vilket ska ske under våren.

– Kommunen planerar att göra en invigning någon gång i mars eller april beroende på vädret, skriver Kersti Burm, utemiljöförvaltare i Ekerö kommun, i ett mejl till MälaröDirekt.

Skejtparken och pumptracken kommer vara en del av den större aktivitetspark som planeras vid Ekebyhov, bakom Mälaröhallen.

Under 2020 kommer det att byggas ett utegym med en löpbana och lekplats för barn och ungdomar där. En bit bort kommer det också byggas en hundrastgård.

Här formas nya skejtparken – klart nästa år

Skiss klar för lekpark i Ekebyhov

Pierre är en av Sveriges sista tältmakare

Nyheter Hässelbybon skapar allt från "sommarhus" till fjälltält Pierre Vesterlund syr alla tält som går att föreställa sig. Redan som skolpojke fick han hjälpa pappa i affären med att sy detaljerna. Nu driver han vidare företaget i Hässelby.fredag 5/6 15:50

De vill skapa en plats för lokala arbetslivet

Nyheter Ska matcha arbetssökande och lediga jobb Med det nystartade projektet Arbetsplats Mälaröarna vill sex initiativtagare matcha lokal arbetskraft med jobb på öarna. – Det kan underlätta vardagen och minska pendlingen, säger Karin Sigge.fredag 5/6 11:47

Liberalerna hoppar av Mälarökoalitionen

Nyheter "Har inte lyckats ta över makten" Planen på att få till ett maktskifte i kommunen lyckades inte. Efter två år väljer nu Liberalerna att hoppa av Mälarökoalitionen – som därmed upplöses helt.torsdag 4/6 15:23

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Stockholm Direkt