Pizzeria Kaktusen har lämnat lokalen på Abrahamsbergsvägen 12. Foto: Mikael Andersson

Nu får Abrahamsberg en större matbutik

Pizzeria Kaktusen i Abrahamsberg har slagit igen portarna. Nu ska Ica-butiken intill utöka.

  • Publicerad 12:07, 14 maj 2018

Nu är det slutbakat hos pizzerian intill Ica i Abrahamsberg. Under den senaste veckan har Pizzeria Kaktusens skyltar försvunnit och lokalen tömts.

– Vi har sålt till Ica-butiken, bekräftar Bülent Bulduk, delägare av Pizzeria Kaktusen.

Butikerna håller Abrahamsberg levande

Den lilla matbutiken Ica Nära i Abrahamsberg tar nu chansen att förstora sin butik.

– Det har varit planen under en längre tid. Lokalen är redan övertagen, nu återstår en hel del som ska göras med den, säger butiksägaren Stefan Smedlund, som hoppas på att öppna upp den nya delen innan årets slut.

"Drömt om att bli större"

Enligt Stefan Smedlund har önskemålet funnits från kunderna att Ica-butiken ska utöka.

– Det är en lokalbutik som är pytteliten. Men vi är populära trots att vi är trångbodda. Vi har sedan starten drömt om att bli större, nu hoppas vi kunna bli 300 kvadratmeter, säger Stefan Smedlund.

Ägarna av Pizzeria Kaktusen har kvar sin andra restaurang som ligger i Tyresö.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Planen: 400 nya lägenheter i Vällingby

Fem fastigheter berörs Vid infarten till Vällingby från rondellen vid Bergslagsvägen ska staden nu utreda möjligheten att bygga omkring 400 lägenheter.måndag 24/9 16:54

Miljöpartiet inleder samtal med Alliansen

Första steget mot en ny koalition i landstinget i Stockholm I dag inleds samtalen mellan Alliansen och Miljöpartiet. Förhoppningen är att bilda ett gemensamt styre i Stockholms läns landsting.måndag 24/9 12:24