NY TRÄNARE. Hammarbys vd Henrik Kindlund presenterade Stefan Billborn som ny huvudtränare för Hammarby. Foto: Hammarby TV

Nu har Hammarby presenterat sin nya tränare

Förra veckan sparkade Hammarby tränaren Jakob Michelsen. Nu står det klart vem som tar över som huvudtränare.

  • Publicerad 14:12, 10 jan 2018

Det var vid en välbesökt presskonferens på restaurang Kvarnen under onsdagseftermiddagen som den tidigare assisterande tränaren Stefan Billborn presenterades som huvudtränare.

– Vi har det bästa alternativet i de egna leden. Och Stefan har även ett bra södertugg, till skillnad mot många av oss andra, säger sportchefen (och smålänningen) Jesper Jansson.

Hammarby sparkar sin tränare

Stefan Billborn är 45 år och har arbetat heltid inom fotboll i många år. 2015 gick han in som ungdomstränare i Hammarby och förra säsongen var han assisterande tränare.

– Hammarby har enorm potential hos spelarna. Jag vore korkad om jag inte tog den här möjligheten, säger Stefan Billborn.

Hammarbys vd: ”Då presenteras nya tränaren”

Han fick beskedet själv i måndags. Men enligt han själv är det absolut inte någon sista minuten-lösning.

Hur känns det att vara huvudtränare i Hammarby?

– Det betyder väldigt mycket för väldigt många människor. Det är stort och jag känner ett oerhört stöd från spelarna.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.