Dennis och Rickard - två nya bekantskaper som träffades på nyöppnade täbystället

Nu har Täbys nya ölkrog öppnat

I onsdags öppnade The public beer cafe sina dörrar. Vi tittade in.

  • Publicerad 11:15, 8 sep 2017

Klockan är strax innan stängning när Täby nyheter kommer in på det nyöppnade The public beer cafe, Täby centrum.

Vi möts av ett lugnt sorl och personalen är i full färd med att förbereda inför nattens stängning. Vi slår oss ner vid ett pratglatt kompisgäng om sju personer. Kompisarna arbetar i Täby centrum på dagarna och har kommit hit för att umgås och dricka några öl.

– Vi samlades här efter jobbet för att premiera det här stället med en liten aw. Men nu börjar det bli dags för hemgång eftersom att jag jobbar tidigt imorgon, säger Richard Sölve.

Som vi tidigare skrivit är den nya lokalen nära 500 kvadratmeter stor, ligger bredvid The Public och har en egen ingång på utsidan av Täby centrum. En pub och sportbar som satsar på et brett ölutbud och där man även kan spela ett parti shuffleboard.

Elias Gerges, som är driftchef på The Public, säger så här om öppningen:

– Det har varit bra, det känns bra. Det har varit helt okej med folk faktiskt. Nu ska det bli mer fart till helgen.

– Många tycker att det är kul att vi öppnat en pub och sportbar, det har verkligen behövts säger många.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ett år efter trafikolyckan: "Vill att det kommer ut"

Nyheter Väntar på dom efter rättegång Att sluta cykla var aldrig ett alternativ för Louise Åkerblom efter att hon förra året var med om en allvarlig trafikolycka. Nu väntar domen mot den bilist som är misstänkt att ha förorsakat...onsdag 23/5 15:09

Vi är stockholm