Nu hyllar supportrarna sitt Djurgårdsarv

Inför matchen mot Göteborg på onsdag lanseras Djurgårdsarvet, ett initiativ där supportar hyllar personen som fick dem att bli djurgårdare. En av de medverkande är Gurra G från Just D.

  • Publicerad 16:55, 24 okt 2018

Den 31 oktober möts Djurgården och IFK Göteborg på Tele2 Arena. I samband med matchen lanserar Djurgården Fotboll kampanjen Djurgårdsarvet. Syftet är att hylla de som sett till att göra barn, barnbarn, grannar, syskon och föräldrar till djurgårdare. I ett antal filmer berättar supportrar vem det var som gjorde att de blev djurgårdare. Tanken är att få folk att hylla sitt djurgårdsarv genom att ta med personen på matchen mot IFK Göteborg på onsdag.

Dif-supportrar bjuder barnen på match

En av de medverkande är Gustave Lund, mer känd som Gurra G i Just D.

– När klubben kallar är det självklart att man ställer upp. Sedan vill jag ju så klart tacka farsan också, han är ju så stolt över klubben och att vara djurgårdare, precis som jag, säger han i ett pressmeddelande.

Dif-supportrarnas morsa bjuder in till fest

Djurgårdare. Gurra G från Just D hedrar sin pappa i en färsk film.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Cykelhjälmsfrågan ska utredas av staden

Nyheter S: "Absurt när politiker antyder att hjälm inte är viktigt" En skrivelse i trafiknämnden kräver att stadens förvaltningar och politiker ska ha en enad röst och vara ärliga med riskerna med att inte använda cykelhjälm.torsdag 15/11 13:06

Djurgården startar skridskoskola för barn

Nyheter Bandysektionen ska bygga upp egen ungdomsverksamhet Under tio lördagar bjuder Djurgårdens IF:s bandysektion in till skridskoskola på Östermalms IP.torsdag 15/11 12:17