Nöjd. Mohamed Omar, gillar StockholmDirekts nya app. Foto: Jonas Månsson

Nu kan du hålla koll på lokala nyheter i mobilen

Sugen på lokala nyheter direkt i mobilen? Ladda ner vår nya app. Då missar du inte de stora nyheterna från din kommun eller stadsdel.

  • Publicerad 10:31, 25 aug 2017

Den verkar bra, jag ska ladda ner den.

Vägarbete på Ekerövägen, någon av broarna som har fastnat efter en broöppning, en stor olycka i innerstan som påverkar pendlarna, eller varför inte en ny krog som öppnar i just ditt kvarter.

Det är bra att ha koll på hela Stockholm och du ska kunna följa det som händer när det händer direkt i din mobil.

Skolan, cyklisterna, vården, veganerna, förskolorna, föreningarna, bostadsköerna, bussarna – och givetvis politikerna! (Det är ju val nästa år!) Allt det där bevakar våra journalister.

Förutom Mälaröarna har vi reportrar i hela Stockholm. Med betoning på hela. Vi finns i innerstan och i kranskommunerna. På Östermalm och i Botkyrka.

Nu lanserar vi en ny app så att du kan hålla koll på de lokala nyheterna i mobilen.

Du hittar vår app på Appstore och på Google Play genom att söka på ”StockholmDirekt”.

Ladda ner och välj om du vill ha bevakning på hela Stockholm – med de stora nyheterna från hela Storstockholm – eller lokala nyheter från just Mälar­öarna.

Gör det till en vana att kolla in StockholmDirekt varje dag. Vi ger dig koll på Stockholm. Hela Stockholm.

När Mälarö Tidnings redaktion gav sig ut på Mälaröarna för att låta läsarna testa appen var busschauffören Mohamed Omar intresserad av ett första test. Han bläddrade bland nyheterna i flödet och gillade vad han såg.

– Den verkar bra, jag ska ladda ner den, säger han.

Det kan du också göra.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

KRÖNIKA: VM-feber från förr betingar ny festyra

Nyheter Jag är inte en hejare varken på lagsport eller bollsport, men när det drar ihop sig till VM i herrfotboll då dyker det ändå upp en yrvaken supporter i mig. Kanske är det ett resultat av den varma...torsdag 21/6 14:13

Midsommar på Mälaröarna - här kan det firas

Nyheter Sill, sju sorters blommor och groddans. Snart är det dags igen. Här är några ställen där du kan midsommarfira lokalt.torsdag 21/6 14:09

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter