Ska bort. Nu tas cyklarna bort från Karlbergs station. Foto: Tommy Fredriksson

Nu ska cyklarna bort från Karlbergs station

Nu ska "cykelkyrkogården" bort från Karlberg. Från och med i dag plockar Trafikverket bort cyklarna som stått där sedan stationen lades ner.

  • Publicerad 14:05, 1 nov 2018

Som Vi i Vasastan har skrivit tidigare rustas Karlbergs station för att stå redo som jourstation om något skulle krångla med Citybanan.

Därför rustas nedlagda stationen

Från och med i dag plockar Trafikverket dessutom bort de cyklar som stått kvar utanför stationen sedan den stängdes förra sommaren.

– Hela trädäcket som de har stått på ska bort. Det är bara cykelvrak kvar, jag tror inte att det står en enda hel cykel där, säger Magnus Sandberg, stationsförvaltare på Trafikverket och fortsätter:

– Platsen har bland annat använts som sopsorteringsplats, det har sett väldigt dassigt ut. Nu plockar vi bort skräp, sly och däck för att rusta området.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Nu kan du slänga farligt avfall på stan

Nyheter Robotstationer tar emot stockholmarnas skräp Du slänger. En robot sorterar. Nu öppnar staden en ny återvinningsstation för farligt avfall och elavfall.måndag 12/11 19:00

Klart: Så fördelas stadsdelarna mellan de grönblåa

Nyheter Vi listar alla 14 stadsdelar Nu har partierna i den grönblå majoriteten fördelat stadsdelsmakten. Se vilket parti som ska styra din stadsdel.måndag 12/11 16:29