Dialog. Den 10 september hålls ett möte med föreningar om Träffpunktens framtid. Foto: Rolf Andersson.

Nu ska Träffpunktens nya lokal diskuteras

På tisdag nästa vecka ska politikerna i Vallentuna ha möte med föreningar om huruvida Träffpunkten ska flytta in i den nya ungdomsgården eller inte. Därefter ska ett nytt förslag tas fram.

  • Publicerad 11:36, 3 sep 2019

I början av sommaren föreslog Alliansen i Vallentuna att Träffpunkten, kommunens mötesplats för äldre, skulle flyttas till Vallentunas nya fritidsgård som ska öppna på Gymnasievägen 5.

Men efter starka reaktioner från kommuninvånare beslöt man sig för att utreda saken närmare.

Kritik mot flytten av Träffpunkten i Vallentuna

Därför bjuds nu ett tiotal föreningar, som samarbetar med Träffpunkten, in till ett möte med politikerna den 10 september. Torbjörn Einarsson (C) ordförande för socialnämnden, Lars Carlsson (C) ordförande för fritidsnämnden samt tjänstemän från socialförvaltningen och fritidsförvaltningen kommer vara där.

Efter det ska man ta fram ett förslag på hur man ska göra med Träffpunkten. Förslaget skickas sedan till socialnämnden och om det godkänns där, vidare till kommunstyrelsen för beslut.

Studenter i Täby först ut att sortera av matavfall

Nyheter "Felsortering är den största utmaningen" Studentbostäderna "Freja” vid Gärdesvägen i Täby blir först ut av Stockholms studentbostäder att börja med matavfallsinsamling.onsdag 29/1 17:26

SL:s bruk av kroppskameror anmäls

Nyheter Kontrollanter kan ha brutit mot GDPR En man har anmält bruket av kroppskameror i SL-trafiken till Datainspektionen. Enligt anmälan har kameror använts för att hota passagerare.onsdag 29/1 11:30
Stockholm Direkt